Vestea trista a venit acum! A murit unul din marii actori

Doliu în lumea teatrului! Un cunoscut actor din Republica Moldova a murit la numai 49 de ani după ce a suferit un infarct. Fiul său este, la rândul lui, actor.

Lumea teatrului este în doliu după ce actorul moldovean Ruslan Lungu s-a stins din viață la numai 49 de ani.

Potrivit tv8.md, acesta ar fi suferit un infarct.

Ruslan Lungu a făcut parte din prima promoție de actori păpușari din Moldova
Ruslan Lungu s-a născut pe data de 23 martie 1974, în satul Mereni, raionul Anenii Noi. Acesta a făcut parte din prima promoție de actori păpușari din Republica Moldova și a fost unul din întemeietorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță”.

„Cu profundă durere GUGUȚĂ deplânge trecerea într-o altă dimensiune a dedicatului actor Ruslan Lungu, unul dintre cei care au stat la întemeierea Teatrului, făcând parte din prima promoție de actori păpușari. Cortina a căzut, luminile s-au stins… Adio, Ruslan Lungu! Eternă amintire…”, a transmis Teatrul Guguță.

A murit Frederic Forrest
Este doliu și în SUA, după ce Frederic Forrest, actorul american care a intrat în atenția oamenilor pentru interpretarea sa din „When the Legends Die”, rol care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur, s-a stins din viață. Acesta a decedat vineri, 23 iunie 2023, la onorabila vârstă de 86 de ani, însă, momentan, cauza morții sale este necunoscută, relatează TMZ.

„Marele și iubitul Frederic Forrest a murit. Mulțumesc tuturor fanilor și prietenilor săi pentru tot sprijinul acordat în ultimele luni. A fost un actor remarcabil și o ființă umană strălucitoare, iar eu am fost norocoasă să-l am în viața mea. Era în pace”, a scris, sâmbătă, Bette Midler pe contul ei de Twitter.

Iar cu câteva zile în urmă, SUA au suferit o altă pierdere. Treat Williams, actorul american devenit celebru datorită rolurilor sale din „Hair” și „Everwood”, a decedat la onorabila vârstă de 71 de ani. Vedeta și-a pierdut viața pe data de 12 iunie 2023, într-un accident rutier produs în Dorset, Vermont, SUA.

Potrivit agentului său, Barry McPherson, citat de agenția de presă Reuters, el se plimba cu motocicleta, iar la un moment dat a fost lovit de o mașină.

Jacob Gribble, șeful pompierilor din Dorset, a precizat pentru revista americană People că Treat Williams a fost singura persoană rănită în acel accident rutier. Vedeta a fost transportată prin aer la un spital din Ticonderoga, New York, însă nu a mai putut fi salvată.