Trist! Ce s-a aflat in urma cu putin timp despre romanca din Egipt

Două femei au fost u.cise de rechini la sud de orașul Hurghada. Cea de-a doua victimă este o turistă româncă. S-a aflat că este vorba despre Roxana Donisan, o femeie din Suceava, care și-ar fi cumpărat două sejururi în Egipt. Femeia avea 40 de ani și era funcționară la Direcția de Finanțe.

Două femei au fost uc.ise de rechin în stațiunea Sahl Hasheesh, din Egipt. Ambele atacuri au avut loc la o distanță de 600 de metri unul de celălalt. Femeia se afla în vacanță și era cazată la un hotel de 5 stele destinat exclusiv adulților.

S-a aflat identitatea femeii care a fost uc.isă de un rechin, în Egipt. Ministerul de Externe din România a confirmat moart.ea ei duminică. Este vorba despre Roxana Donisan, în vârstă de 40 de ani, funcționară la Direcția de Finanțe.

Femeia ar fi plecat singură în vacanță.

Conform monitorulsv.ro, femeia își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă. Guvernatorul Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a interzis orice fel de activitate în zona atacurilor.

Femeia din Austria care a sfârșit în același mod a reușit să ajungă la mal, fără un braț și un picior. Din nefericire, a mu.rit în ambulanță, în drum spre spital, deoarece leziunile sale erau incompatibile cu viața.