Reacția Simonei Gherghe după mesajul postat de un restaurant prin care li se interzice copiilor să facă gălăgie sau se joace: ”Monștii care bagă în…

Simona Gherghe a reacționat dur după ce în ultimele zile România a fost împărtiță în păreri în ceea ce privește anunțul făcut de un restaurant din București prin care se preciza că angajații au rugămintea ca părinții să aibă grijă de copiii lor când vin în local și să nu-i lase să se joace cu nisipul sau să facă gălăgie. Ce a transmis Simona Gherghe.

Simona Gherghe a decis să reacționeze dur, după ce în ultimele zile un anunț publicat de un restaurant din Capitală a început să devină viral pe internet și a strâns o mulțime de păreri, unele pro, altele contra. Prin acest anunț, localul respectiv îi ruga pe părinții cu copii să aibă grijă de cei mici atunci când sosesc în restaurant, căci unii copii se joacă cu nisipul ornamental sau fac gălăgie și astfel îi deranjează pe ceilalți.

”Dezbaterea de acum nu foloseste nimanui. Cei mici sunt zugraviti, de cateva zile, ca niste monstri care baga in sperieti oamenii in toata firea, dar complet lipsiti de aparare in fata diavolilor tazmanieni cu galetuse infricosatoare, din care se revarsa smoala incinsa. Mese aruncate cu fundu-n in sus, chelneri terorizati, clienti cu ciorba in poala, turisti cu atacuri de panica, flora si fauna rase de pe fata pamantului… ce mai, apocalipsa!”, a spus Simona Gherghe în mesajul postat pe Instagram.

Mesajul prezentatoarei TV a continuat, iar Simona Gherghe a ținut că cei mici sunt victime în toată această dezbatere care a împărțit România în două, iar vedeta a reamintim prin postarea sa că 63% dintre copiii sunt bătuți acasă de părinți și totuși nu se face nimic în acest sens.

”Nu, nu toti parintii sunt indiferenti si cu siguranta NICIUN COPIL nu trebuie sa fie obiectul unei campanii de ura. Sa-i tinem departe de intolerantele si micile noastre drameCopiii sunt victimele in povestea asta. Victimele educatiei precare, de acasa sau/si scoala, victimele mediului social, victimele lipsurilor, victimele diverselor abuzuri.63 la suta dintre copii spun ca sunt batuti acasa! 63 la suta!!! Cel putin un copil din doi sunt victime intre patru pereti. Aceste cifre trebuie sa ne ingrijoreze cu adevarat, nu ca o terasa a ramas fara nisip sau ca un copil a tipat mai tare. Nu am auzit copii care sa agreseze adulti, dar invers se intampla. Dar nu la mese”, se mai arată în mesajul ei.

Simona Gherghe: ”Suntem indiferenți de cei care își bat copiii acasă”
Prezentatoarea de la Mireasa a mai spus că oamenii se arată deranjați de copiii care fac gălăgie sau se joacă în restaurante, însă nu sunt deranjați atunci când aud țipete de copii în case din cauza abuzurilor la care sunt supuși.

Ea mărturisește că cei mici nu ar trebui să fie condamnați pentru că se joacă, se bucură de viață și fac zgomot în restaurante, ci în general copiii trebuie să fie protejați, să le fie oferite cele mai bune condiții și să fie învățați să fie oameni.

”Ne deranjeaza cei care si neglijeaza copiii, pentru ca nu putem sa ne bem berea in liniste, dar suntem indiferenti fata de parintii care isi bat copiii acasa. De ce? Pentru ca nu le auzim tipetele care ne irita atat se mult, la terase sau hoteluri. Atat timp cat nu tipa la masa noastra, suntem fericiti si totul este ok. Nu este deloc ok.

Grija fata de copii, aceasta este dezbaterea la care vreau sa particip, nu cum sa-i condamnam, ci cum sa-i protejam. Inclusiv de parintii indiferenti sau agresivi. Cum sa le oferim conditii pentru o buna dezvoltare, cum sa-i invatam sa fie oameni. Altfel, nu rezolvam decat o problema minora si ii condamnam sa isi insuseasca si sa duca mai departe crezul multora ca Bataia e rupta din rai. Nu, bataia nu e rupta din rai. Bataia e caderea din rai”, a mai spus Simona Gherghe pe pagina sa de Instagram.