ȘOC TOTAL în televiziunea din România: NETI SANDU…

Neti Sandu, binecunoscuta prezentatoare a rubricii Horoscop de la PRO TV a avut parte de mai multe întâmplări ciudate. Într-un interviu acordat recent ea a vorbit despre o parte dintre acestea și a spus care este și cea mai ciudată întâmplare, care s-a petrecut chiar pe stradă.

Cunoscuta prezentatoare a rubricii Horoscop de la PRO TV, Neti Sandu, a avut parte de o experiență extrem de ciudată. Într-un interviu acordat recent ea a vorbit despre viața ei personală, inclusiv despre întâmplarea legată de data sa de naștere.

Neti Sandu, mărturisiri despre viața ei personală

Dacă nu știți, vedeta s-a născut într-o zi de 23, însă doctorul i-a recomandat mamei sale să treacă data de 24 pe certificatul de naștere. Motivul este relativ simplu. Având în vedere că ea s-a născut la ora 00:30, recomandarea medicului este cât se poate de firească.

O altă întâmplare este legată de jobul ei la PRO TV, acolo unde prezintă rubrica Horoscop în fiecare dimineață.

Neti Sandu povestește că este nevoită să se trezească destul de devreme, ceea ce poate fi neplăcut în anumite cazuri, pentru că odată s-a întâmplat să întârzie la job.

Ea spune că s-a întâmplat să trebuiască să se mute dintr-o camera în alta pentru că zugrăvea și pentru că a fost foarte agitată în ziua respectivă, a uitat să pună alarma la telefon. Tocmai din acest motiv, în momentul în care s-a trezit și-a dat seama cât de târziu era, de fapt, însă acest caz a fost unul unic.

„S-a întâmplat o dată, pentru că zugrăveam. M-am mutat dintr-o cameră în alta, pentru a face loc. Și pentru că am schimbat locul, am uitat să pun ceasul să sune”, a mărturisit Neti Sandu în interviul acordat pentru ciao.ro.

Cea mai ciudată întâmplare pentru Neti Sandu

Ea a vorbit, de asemenea, și despre cea mai ciudată întâmplare trăită. Prezentatoarea rubricii Horoscop de la PRO TV susține că un bărbat i-a cerut acesteia, pe stradă, să facă o poză alături de el și fiica sa.

Ce a urmat a fost însă de-a dreptul șocant, spune vedeta. Deși în poză erau toți trei, la final, pe Facebook, bărbatul a tăiat-o pe fetița sa, iar vedeta era singură cu el în poză.

„M-a rugat un tată să fac poză cu el și fetița, toți trei, și cand a postat pe Facebook, omul a „tăiat” fetița și m-am trezit eu cu el în poză!”, a mai povestit vedeta, pentru sursa citată.