Cine este Angelika, studenta dispărută în România. Peste 300 de polițiști au început s-o caute azi. Ce au găsit anchetatorii în padure este îngrozitor

Peste 300 de oameni, atât voluntari cât şi autorităţi care folosesc inclusiv un elicopter şi drone, au demarat, astăzi, o acţiune de amploare pentru a o căuta pe Angelika, studenta din Râşnov dispărută în pădurea Dumbrava din Sibiu.

„Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, polițiștii sibieni au declanșat o amplă acțiune de căutare a unei tinere, Maurer Angelika Claudia, în varsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

La data de 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, municipiul Sibiu, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu.

La acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenti ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Angelika, în vârstă de 25 de ani, studentă la Institutul Evanghelic, a dispărut la începutul lunii februarie, după ce a plecat la domiciliul său din municipiul Sibiu. Tânăra este originară din Râşnov, judeţul Braşov şi, potrivit unor informaţii, în ultima perioadă ar fi suferit de depresie.

„Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 25 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ 10 zile, sora sa, Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, este anunţul dispariţiei tinerei publicat de Poliţie.