Anunț de ultimă oră pentru clienții Digi RCS RDS! E fara precedent . E jale

Anunț de ultimă oră pentru clienții Digi RCS RDS! Compania a înregistrat performanțe semnificative. Iată detaliile!

Digi RCS RDS, performanță semnificativă pentru clienții lor

Digi RCS RDS a avut parte de un an extrem de bun în 2022, cu venituri total de 1,51 miliarde de euro, o creștere de 2,72 procente față de cele 1,47 miliarde din 2021, iar anul acesta ocupă prima poziție în rândul segmentelor de servicii ale Grupului. Astfel conducerea companiei a anunțat într-un comunicat că a devenit operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară:

„Grupul și-a consolidat poziția pe piață, la nivelul întregului portofoliu de servicii, și a înregistrat o creștere semnificativă a bazei de clienți, depășind 20,8 milioane de RGU, ceea ce reprezintă o majorare de 15,4%, de la an la an.

Segmentul de telefonie mobilă s-a evidențiat și ocupă prima poziție în rândul segmentelor de servicii ale Grupului. Continuând ritmul de creștere din anii precedenți, numărul unităților generatoare de venit a atins 9,1 milioane, la nivel de grup.

În România, segmentul serviciilor mobile a atins 4,9 milioane de RGU, o evoluție de 18,1%, de la an la an, serviciile de internet fix au înregistrat o creștere de 11,2%, comparativ cu anul anterior, până la 4,2 milioane de RGU, în timp ce segmentul serviciilor de televiziune cu plată (cablu și satelit) s-a majorat cu 5,9%, de la an la an, până la 5,4 milioane de RGU. La sfârșitul anului, DIGI a obținut o performanță semnificativă, devenind operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară.”, se arată în comunicatul Digi RCS RDS.

Etapă definitorie pentru compania Digi RCS RDS
Directorul general al Digi RCS RDS, Serghei Bulgac, susține că anul trecut, compania a reușit să-și extindă semnificativ activitatea și a reușit să-și consolideze poziția printre liderii de servicii:

„Analizând retrospectiv activitatea Grupului pe parcursul anului 2022, putem spune că a fost o etapă definitorie în dezvoltarea noastră recentă, un an în care ne-am consolidat poziția, nu doar în România, ci și în Europa. Pentru al doilea an consecutiv, am reușit să ne extindem activitățile în țări diferite, și, totodată, să achiziționăm spectru suplimentar în România.

Suntem recunoscători pentru încrederea clienților și partenerilor noștri! Vom continua să investim în rețelele de ultimă generație, pentru a asigura accesul unui număr cât mai mare de consumatori la servicii performante și accesibile.

Totodată, îmi exprim recunoștința față de colegii noștri, care au contribuit la obținerea rezultatelor remarcabile”, a concluzionat directorul general al Digi RCS RDS, Serghei Bulgac.