Cătălin Scărlătescu, „prins” în pat cu o columbiancă, la America Express. Cum a reacționat Doina când i-a văzut

Cătălin Scărlătescu a ”încurcat-o” serios în ultima ediție a emisiunii ”America Express”, de pe Antena 1, după ce a fost ”prins” în pat cu o altă femeie. Doina Teodoru nu l-a iertat, ba din contră, i-a aplicat o ”corecție” pe care nu o va uita prea curând.

Deși formează unul dintre cele mai neașteptate cupluri din România, se pare că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o situație la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Cheful bucătar a ajuns să se ascundă sub o pătură, alături de o columbiană, sub privirile actualei partenere de viață.

Cum a reacționat Doina Teodoru, după ce l-a prins pe Scărlătescu în pat cu alta
În urma ultimei ediții difuzate pe Antena 1, cele trei echipe care au plecat în cursa pentru ultima șansă au avut de îndeplinit o sarcină destul de grea și anume de a fi actori de fotonovele. Cu alte cuvinte, au fost nevoiți să pozeze în cele mai cunoscute ipostaze ale actorilor de telenovele.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au aflat în ipostaza de a juca o trădare ca la carte. Astfel, bărbatul a fost nevoit să intre în pielea personajului și să își înșele soția cu o altă femeie. Pentru că și-a dorit ca totul să iasă bine, Doina a fost cea care a dat cele mai multe indicații, obligându-l pe partenerul său să recurgă la un gest nebunesc.

„Ține în brațe pantoful. Linge-i tocul, fă ceva!”, i-a spus Doina Teodoru lui Cătălin Scărlătescu.

„Noroc că a apărut nevasta și a jucat-o nevasta de nu a mai trebuit să fac eu nimic”, a spus Scărlătescu.

După ce au reușit să treacă peste această scenă amuzantă, dar și plină de însemnătate, Doina Teodoru și-a intrat și ea în rolul soției înșelate. Astfel, în momentul în care află că soțul ei o înșală cu alta, ajunge să îl ”lovească” cu o mătură.