Războiul abia a început! Prima reacție a Vioricăi de la Clejani, după ce Bia Khalifa a depus plângere împotriva lui Fulgy

Scandalul este departe de a se fi încheiat între Bia Khalifa și Fulgy. După ce s-au despărțit în urmă cu o lună, foștii iubiți își aruncă „săgeți” între ei. Mai mult decât atât, Bia Khalifa a ajuns la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostului partener. Viorica de la Clejani, mama lui Fulgy, a avut și o primă reacție legată de acest incident! Iată detaliile mai jos, în articol.

Deși părea că nimic nu ar fi putut să îi despartă, Bia Khalifa și Fulgy și-au spus „adio”, în urmă cu aproximativ o lună. După separare, cei doi și-au aruncat „săgeți” între ei și, de data aceasta, blondina a fost nevoită să ajungă la poliție pentru a depune o plângere împotriva fostului său partener. Scandalul este departe de a se fi încheiat între ei, potrivit mărturisirilor făcute de Joanna, sora Biei Khalifa.

Viorica de la Clejani a reacționat, după ce Bia a depus plângere împotriva lui Fulgy

Situația nu este bună între Bia Khalifa și Fulgy, după ce s-au despărțit. La scurt timp după ce s-au separat, au început să „curgă” amenințările, iar blondina a fost nevoită să meargă la poliție, pentru a lua măsuri. Pentru că nu au ajuns la o cale amiabilă, Bia Khalifa a cerut ajutorul oamenilor legii. Astăzi, Viorica de la Clejani, mama lui Fulgy, a avut și o primă reacție la cele întâmplate.

Viorica de la Clejani susține că nu ar cunoaște-o pe Bia Khalifa și a mai precizat faptul că evită să vorbească despre persoanele pe care nu le cunoaște.

„Nu știu cine e doamna și nu vorbesc despre personaje despre care nu cunosc. Am alte lucruri mai importante de făcut!”, sunt mărturisirile făcute de Viorica de la Clejani pentru Playtech.