Scandal monstru la America Express între Andreea Bălan şi Andreea Antonescu! Şi-au împărţit replici dure la Antena 1

Marea finală provoacă tensiuni între concurenții care au mai rămas să se lupte pentru marele premiu. Spiritele s-au încins pentru Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Emoțiile își spun cuvântul, iar concurentele au făcut schimb de replici acide. Probele la care au fost supuse cele două concurente le-au întins nervii la maximum, iar până la un conflict verbal a mai fost doar un pas

„Drumul Aurului” se apropie de final. Ediția de luni seara a fost mult mai dificilă pentru concurenții rămași în cursa pentru marele premiu. Oboseala acumulată în ultima săptămâna și-a spus cuvântul. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost puse în fața unei probe grele, care a provocat tensiune între ele.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, schimb de replici tăioase la „America Express”: „Nu mai zbiera”

Echipele rămase în cursa finală mai au de trecut ultimul și cel mai important test de rezistență. Bordea și Cortea, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru sunt concurenții care au rămas să lupte pentru marele premiu. Tensiunile ating cote maxime. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cedat nervos, punându-și la încercare relația. Concurentele și-au aruncat replici dure, în timpul unei probe în care au trebuit să organizeze propriul carnaval și să se ocupe de partea de design și aspect.

„Păi asta zic, nu mai zbiera! Căutam foarfecă. Nu pot să fac șapte lucruri de-odată”, a ținut să îi explice Andreea Antonescu colegei sale, deranjată de tonul pe care l-a folosit.

„Nu mai zi că zbier pentru că vorbeam așa ca să mă auzi, nu mai zice așa că se înțelege altceva. Și eu pot să zic că zbieri”, a explicat Andreea Bălan.

„Păi schimbă tonul!”, a fost replica Andreei Antonescu.

S-a stricat prietenia dintre membrele trupei Andre?!

Cele două „Andrele” au avut de trecut prin probe de foc la „America Express”. Au avut de depășit multe momente de tensiune și au trebuit să dovedească faptul că nimic nu trebuie să le afecteze relația de prietenie ce durează de peste 20 de ani. Însă, lucrurile nu stau atât de bine după ieșirea din competiție, căci relația lor pare că este pusă pe butuci. La începutul lunii martie, când fiica cea mică a Andreei Bălan, Clara, a împlinit patru anișori, Andreea Antonescu a lipsit, iar acest fapt a ridicat multe semne de întrebare. Mai sunt sau nu prietene? Când a fost întrebată de ce nu a luat parte la ziua de naștere a fiicei prietenei sale, Andreea Antonescu a răspuns scurt și la obiect: ”nu am fost invitată!”