Am făcut calcul! Câți bani au primit Cătălin Bordea și Nelu Cortea, în total, pentru că au câștigat America Express de la Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt doi dintre concurenții care au luat parte în aventura de la „America Express”. Mai mult decât atât, sunt și cei doi concurenți care au reușit să câștige marele premiu pus în joc pe „Drumul Aurului”. Însă, câți bani au primit cei doi, pentru că au câștigat competiția de la Antena 1? Iată detaliile mai jos, în articol.

Emisiunea „America Express” se apropie de final, două echipe rămânând în cursa pentru marele premiu. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu se vor lupta în ediția din această seară și vor avea de îndeplinit noi misiuni. Însă, chiar dacă show-ul nu a ajuns la final, se cunosc, deja, care este echipa câștigătoare. Mai cu seamă, Cătălin Bordea și Nelu Cortea vor fi marii câștigători ai ediției „Drumului Aurului”

Însă, ce sume au primit cei doi concurenți câștigători ai acestui sezon „America Express”? Detaliile pot fi vizualizate, în continuare, mai jos.

Cât au încasat Cătălin Bordea și Nelu Cortea la „America Express”?

Marele premiu al show-ului este de 30.000 de euro, iar Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mai câștigat sase amulete, care valorează fiecare câte 1000 de euro (deci, în total, 6000 de euro). Însă, pe lângă aceste sume, ar mai rămâne banii primiți pentru participare.

Până în acest moment, nu au apărut informații referitoare la contractele pe care cei doi concurenți le-au încheiat, înainte de a plecat în America de Sud. Însă, făcând o comparație cu banii pe care i-au primit foștii concurenți, în sezoanele „Asia Express”, cei doi concurenți câștigători ai „Drumului Aurului” ar fi primit între 1000 și 1500 de euro pentru fiecare etapă la care au luat parte.

În acest sens, la un calcul scurt, concurenții câștigători ar fi putut încasa, pe lângă marele premiu, între 10.000 și 15.000 de euro, fiecare, pentru cele zece etape în care au participat. Așadar, împreună au primit, pentru că au rezistat toate cele zece etape, 20.000 – 30.000 euro.

La un calcul final, avem următoarele sume: 30.000 euro + 6.000 euro + (20.000 – 30.0000 euro) = 56.000 – 66.000 euro. Împărțind la doi, fiecare concurent s-ar fi întors acasă cu sume cuprinse între 28.000 și 33.000 de euro. O sumă deloc de neglijat!