Un faimos şi o faimoasă au fost daţi afară de la Survivor România

Fanii Survivor România 2023 vor avea parte de o mare surpriză când vor afla că un faimos și o faimoasă au fost dați afară. Competiția atinge cote înalte, motiv pentru care eliminările curg pe bandă rulantă în emisiunea de la Pro TV.

În Republica Dominicană emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar concurenții fac tot posibilul pentru a rămâne cât mai mult timp în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Din păcate, doi faimoși vor fi eliminați și își vor lua gândul de la suma uriașă de bani pentru care au acceptat provocarea lansată de producătorii showului.

Doi faimoși au fost dați afară de la Survivor România 2023

O serie de evenimente neplăcute vor duce la o dublă eliminare, în următoarea ediție de la Survivor România 2023. În această seară, Războinicii și Faimoșii vor duce o luptă aprigă pentru recompensă, respectiv imunitate. Dacă la prima probă Faimoșii se vor impune respectabil, la proba pentru imunitate pierd în favoarea Războinicilor.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, este cel care a făcut anunțul în fața Faimoșilor care își așteptau soarta. În urma votului colectiv, Mihai Zmărăndescu a fost propus spre eliminare, iar cei de acasă au renunțat să îl mai susțină pe luptător, așa că a fost eliminat.

„Eu plec dintre anumiți șerpi! A fost o experiență frumoasă! Vă mulțumesc tuturor! Aici am observat că mulți aleargă după premiul cel mare și vor realiza că poți avea toți banii din lume, dar coloana vertebrală va rămâne cea mai importantă”, a fost reacția lui Mihai Zmărăndescu în momentul în care a aflat că este eliminat.

Zmărăndescu nu a fost singurul care a plecat acasă de la Survivor. „Domnu Dan” a anunțat că, din cauza unor probleme medicale, un alt concurent va fi nevoit să părăsească Republica Dominicană, deoarece sănătatea este mult mai importantă decât orice altceva. Ada Dumitru este cea care își va lua la revedere de la marele premiu și de la colegii săi.

„Da, într-adevăr, corpul meu are nevoie de puțină îngrijire o perioadă. Totul va fi bine, sunt convinsă de asta, doar că sănătatea este pe primul loc. Vreau să le mulțumesc acestor oameni cu care am stat nonstop împreună”, au fost ultimele cuvinte ale Adei înainte de a părăsi competiția.