Delia pleacă de la iUmor?!

După demisia lui Mihai Bendeac de la iUmor, Delia a anunțat pe rețelele de socializare că a venit momentul să renunțe la postul de jurat de la Antena 1. Care este motivul, de fapt, și de ce nu a mai rezistat.

În urmă cu o seară, într-un moment de sincertate, poate și ușor vulnerabilă, Delia a publicat pe rețelele de socializare o serie de mesaje audio, mesaje în care se declară total înfrântă de momentele în care este nevoită să asiste la roast-urile din cadrul emisiunii iUMOR.

De ce pleacă Delia de la masa juriului iUmor

În miezul nopții, la ora 03:24, Delia a simțit că este timpul să pună punct unui capitol din viața ei. Se spune că noapte este un sfetnic bun, iar noaptea trecută a venit cu noi conștientizări, planuri despre viața și liniștea ei sufletească și mentală. Artista a mărturisit că a ajuns în punctul în care nu mai acceptă să participe la niciun fel de roast, glumele pe seama altor persoane ajungând să aibă un impact emoțional și fizic negativ asupra ei.

”Nu-mi place senzația în corpul meu atunci când lumea face glume sexuale față de mine sau față de altcineva. Nimeni nu ar trebui să simtă asta fără acordul lui. Eu nu mai vreau să-mi dau acordul. Nu mai pot să rezist la un alt roast. Nivelul meu de toleranță a ajuns la un alt prag. Cred că este firesc, ori efectiv este un nivel de saturație pe care îl resimt. Simt un disconfort în stomac, felul în care mă simt vulnerabilă, descoperită, în fața unor lucruri pe care nu le pot controla și nu-mi doresc să trăiesc asta și să experimentez lucrurile astea”, a spus Delia.

Totodată, Delia a ținut să puncteze faptul că, după părerea ei, lucrurile au ajuns la un nivel prea toxic, nivel care nu se mai aliniază cu stilul ei de viață, cu modul în care gândește, dar și cu modul în care își dorește să trăiască.

„Nu vreau să dramatizez. Este doar o explicație pe care o dau despre toată treaba asta cu roast-urile. Nu le mai vreau. Mi se pare că lucrurile sunt mult prea toxice pentru ceea ce-mi doresc eu, pentru armonia în care vreau să trăiesc. Sunt lucruri destul de agresive. Este posibil să le percep gresit, dar e suficient să spun că nu mai vreau să particip la roasturi. Sunt ok, nu va faceți griji pentru mine. Este doar un sentimente pe care am simțit să-ș împărtășesc”, a mai spus Delia pe Instagram.