SURPRIZĂ în showbiz! Cele două vedete au fost surprinse în ipostaze pasionale pe stradă și nimeni nu știa că formează un cuplu

Harry Styles și Emily Ratajkowski au fost surprinși în ipostaze romantice pe străzile din Tokyo, în timp ce se sărutau fără rețineri.

Harry Styles și Emily Ratajkowski au fost surprinși în ipostaze romantice pe străzile din Tokyo, la începutul săptămânii trecute. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau cu patos în public, fără să își ascundă relația.

Harry Styles și Emily Ratajkowski, surprinși împreună în Tokyo

Ratajkowski a fost văzută în timp ce i-a mângâiat obrazul lui Styles, ca mai apoi să îl sărute fără rețineri, fiind sprijiniți de o furgonetă argintie în timpul unei ieșiri în Japonia, unde artistul a susținut recent concerte consecutive la Ariake Arena, în cadrul turneului său Love on Tour. Imaginile cu cei doi au ajuns imediat virale în mediul online, fanii lor fiind încântați de noua relația din showbiz.

Styles, în vârstă de 29 de ani, purta o haină și pantaloni negri și își legase părul într-un coc half-ponytail, în timp ce Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, era îmbrăcată cu o jachetă roz cu puf, peste un top scurt și o fustă neagră lungă. Cei doi au păstrat o atitudine relaxată și pare că s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

Artistul a avut anterior o relație cu regizoarea și co-starul său din Don’t Worry Darling, Olivia Wilde. Page Six a confirmat în noiembrie 2022 că Styles și Wilde, în vârstă de 39 de ani, s-au despărțit după aproape doi ani împreună. Olivia Wilde s-a despărțit de fostul său partener de viață, Jason Sudeikis, alături de care are doi copii, Daisy și Otis Alexander, pentru a fi într-o relația cu Styles. Cel mai recent film al acesteia a avut un turneu de promovare controversat, dat fiind faptul că protagonista filmului, Florence Pugh, a ales să nu participe la toate evenimentele de lansare, lucru care a generat speculații privind relația dintre aceasta, Styles și Wilde.

O sursă a spus atunci că foștii parteneri Olivia Wilde și Harry Styles sunt „încă foarte apropiați ca prieteni”, dar au „priorități diferite”, inclusiv faptul că vedeta din House este concentrată pe copiii săi. Wilde împarte custodia fiului său Otis, în vârstă de 8 ani, și a fiicei Daisy, în vârstă de 6 ani, cu fostul său logodnic Jason Sudeikis, alături de care a fost văzută recent, în imagini care îi arată fiind apropiați și relaxați.

În ceea ce o privește pe Ratajkowski, ea este în mijlocul unui divorț de Sebastian Bear-McClard, cu care are un fiu în vârstă de 2 ani, Sylvester. De când a depus actele de divorț în septembrie anul trecut, vedeta a fost văzută cu comedianții Pete Davidson și Eric André, dar și de artistul Jack Greer și DJ-ul Orazio Rispo. Cunoscută drept una dintre cele mai dezirabile prezențe mondene, Ratajkowski a vorbit recent despre dificultățile întâmpinate în timpul întâlnirilor în public, spunând în podcast-ul său High Low: „Oricând mă duc la o altă întâlnire, toată lumea știe”.