Toată România e în stare de șoc: MIOARA ROMAN A…

Oana Roman vine cu vești triste despre mama sa. Vedeta a transmis pe rețelele de socializare că Mioara Roman nu se simte deloc bine și este în prezent internată la spital. Chiar dacă nu a dat deocamdată detalii prea multe, Oana Roman spune că problemele de sănătate s-au agravat.

Noi probleme de sănătate pentru Mioara Roman

Oana Roman a venit cu primele detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după ce aceasta a ajuns de urgență la spital. Din spusele sale, se pare că mama sa nu se simte deloc bine.

În ultima vreme Mioara Roman a trecut prin mai multe momente dificile, ea fiind dusă de fiica sa într-un centru de recuperare de lux. Din păcate însă, problemele de sănătate ale Mioarei Roman s-au agravat și acum a ajuns din nou la spital.

În acest context, Oana Roman a vorbit într-o postare pe conturile ei de socializare despre starea de sănătate a mamei sale. Cu toate acestea, vedeta s-a ferit să dea detalii, cel puțin deocamdată.

„Azi voi fi mai mult absentă aici. Mama nu e bine, e la spital și încerc să gestionez situația cât pot de bine. Nu vă pot da detalii deocamdată, dar nici nu am puterea să fiu prea prezentă cu voi. Doamne ajută!”, a scris Oana Roman pe pagina de Instagram.

Recent, în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a vorbit foarte puțin și despre problemele de sănătate ale mamei sale. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că nu mai poate purta o conversație cu aceasta.

„Nu am discutat cu mama despre Marius. A aflat atunci că am divorțat. Dar e greu să mai ai acum o discuție normală cu mama. De mult e așa! Degradarea cognitivă nu se repară!”