Dovada că voturile de la Survivor România 2023 sunt „aranjate”. Cine s-a dat de gol, la Pro TV

A mai plecat un concurent de la Survivor România 2023! Lupta devine tot mai strânsă, iar marele final este aproape. Cei care au mai rămas în competiție încearcă să facă strategii pentru a se salva, însă, nu de fiecare dată lucrurile ies așa cum și-ar dori. După eliminarea lui Remus Boroiu au ieșit la iveală detalii din culise.

Carmen Grebenișan a fost nominalizată de colegii săi în urma unei strategii. Remus Boroiu a fost al doilea concurent propus spre eliminare de către Dan Ursa. Blondina s-a bucurat de susținerea publicului, astfel cel care a ieșit din competiție a fost antrenorul de fitness.

Remus Boroiu a stat în jungla din Republica Dominicană timp de 13 săptămâni și și-ar fi dorit să ajungă în marea finală.

Alin Chirilă, despre voturile de la Consiliul de eliminare

După Consiliu de eliminare, între concurenți au existat mai multe discuții aprinse. Alin Chirilă a recunoscut, la testimoniale, că voturile au fost aranjate, iar cel care i-a sugerat pe cine să voteze este, fostul războinic, Robert Moscalu.

„La Consiliu situația a fost neclară de la început. A venit Robert, la un moment dat, la mine înainte de Consiliu și mi-a zis să votez Carmen, să am încredere în el. Ok, votez Carmen, am încredere în tine. L-am întrebat: „Dar la cine va fi votul pentru colan?”. A stat s-a gândit, „nu știu, dar nu tu’”, a declarat Alin Chirilă la testimoniale.

Cum a reacţionat Ionuț Iftimoaie când a aflat că Remus Boroiu a fost eliminat de la Survivor România

După ce Daniel Pavel a anunțat că Remus Boroiu este cel care părăsește competiția de la Pro TV, Ionuț Iftimoaie a făcut un gest surprinzător. Mai excat, fostul kickboxer și-a strâns pumnii, iar momentul a fost surprins de camerele video, preț de câteva secunde.

Înainte ca prezentatorul TV să rostească numele celui care pleacă din competiție, Ionuț Iftimoaie și-a expus punctul de vedere. În consiliu, fostul luptător a mărturisit că își dorea ca Remus Boroiu să părăsească emisiunea, iar la bază s-a aflat o strategie.

„Zilele astea am avut parte de un consiliu cu conștiința mea, pentru că am stat să analizez mai multe aspecte. Mai întâi, până la jocul de imunitate, am fost lăsat pe tușă de Ștefania, care a câștigat atunci poziția de căpitan. Și nu m-a ales să fac parte din echipa ei. (…) După aceea, a urmat jocul de imunitate, a câștigat colanul și au ajuns vorbe pe la mine cum că eu sunt cel vizat pentru nominalizare. Mă așteptam la asta. Pentru că, practic, sunt singur, nu sunt nici cu stânga, nici cu dreapta, iar asta reprezintă o problemă. De ce aleg eu să fiu singur? Pentru că știam majoritatea echipei Faimoșilor. Pentru că am stat 3 luni cu ei și, la ultimele consilii, am intrat pe bandă rulantă la nominalizare.

În momentul în care eu am intrat în consiliu, am fost abordat de către Kamara. Mi-a spus: «vezi că ăștia (n.r. Războinicii) vor să te nominalizeze». Noi ne-am gândit să mergem pe o strategie comună. Să-l nominalizăm și noi pe Crișan, ca să nu intre doar doi Faimoși, să intre și un Războinic. (…) Suntem la individuale! După ce s-a terminat cu votul, mi-am dat seama că strategia lor poate funcționa și fără votul meu”, sunt o parte din declarațiile făcute de Ionuț Iftimoaie, în consiliul de nominalizare.