Anamaria Prodan s-a împăcat cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta vrea să încheie scandalul:

După luni întregi de scandal cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan spune că a lăsat în urmă tot și vrea să fie fericită. Vedeta a afirmat că l-a iertat pe antrenor și împreună cu copiii ei îl vor ajuta ori de câte ori va fi nevoie.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ținut primele pagini cu scandalul dintre ei doi, însă acum impresara a decis să renunțe la orice ceartă cu încă soțul ei și să-și vadă mai departe de viață, alături de copii.

Chiar dacă a aruncat multe cuvinte dure la adresa antrenorului, Anamaria Prodan a decis de acum să pună stop scandalului și să-l ierte pe tatăl fiului ei pentru tot ce s-a întâmplat.

Impresara a anunțat că nu mai dorește să existe certuri și chiar o să-l ajute pe Laurențiu Reghecampf, în cazul în care acesta are nevoie.

„Sunt atât de fericită și liniștită, încât am uitat de toată perioada aceea urâtă din viața mea. Sunt fericită și împlinita, știam că Dumnezeu îmi va aduce lângă mine prieteni adevărați! Copiii sunt liniștiti! Am uitat totul, toți. Nu vrem să știm decât de drumul nostru frumos și lin, întotdeauna demn și drept. Așa mi-am crescut copiii toată viața și sunt mândră că așa s-au format că oameni”, a spus Anamaria Prodan pentru Click.ro.

Anamaria Prodan a mai mărturisit că nu se va mai uita înapoi și că în cazul în care Laurențiu Reghecampf va decădea și mai mult, atunci împreună cu copiii îi vor sări în ajutor. Ea a precizat că l-a iertat și se roagă să-i fie bine acestuia.

”Nu ne vom uită înapoi niciodată! Pe Reghecampf îl vom ajuta mereu, iar când o să fie foarte jos o să-i întindem toți mâna să-l ridicăm! Numai atunci își va da seama ce a făcut din viața, familia și demnitatea lui! L-am iertat toți și ne rugăm pentru el mereu să-i fie bine.”, a mai spus ea pentru sursa citată.

În ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf, încă soțul Anamariei Prodan e foarte fericit, el având o relație cu Corina Caciuc. Peste mai puțin de două luni, antrenorul urmează să devină iar tată, căci iubita lui e însărcinată și îi va oferi un băiat.