Ce face acum Eliza, fiica Adrianei Iliescu, cea mai in varsta mama din Romania. Adolescenta are 17 ani

Adriana Iliescu detine recordul de cea mai in varsta mama din Romania! Atunci cand a adus-o pe lume pe Eliza, femeia avea 66 de ani. Eliza este acum o domnisoara care termina in aceasta vara clasa a XI-a. Cele doua, mama si fiica au trecut prin momente delicate atunci cand Elizei i s-a explicat cum de a fost nascuta de mama ei atat de tarziu si ca nu isi va cunoaste niciodata tatal.

Eliza este acum eleva a Liceului ”Dimitrie Paciurea”, profil Uman, clasa de Filologie si spune ca are planuri mari de viitor, mama sa invatand-o mereu sa se descurce singura in viata.

Adolescenta care acum are 17 ani a plans in momentul in care a aflat ca nu a fost conceputa pe cale naturala si ca nu isi va cunoaste niciodata tatal.

Eliza a acceptat cu greu faptul ca nu-si va cunoaste tatal niciodata.

”A avut lacrimi in ochi si a pus un milion de intrebari, nu a fost usor sa inteleaga”

”Partea aceea a fost dureroasa, Eliza a avut lacrimi in ochi si a pus un milion de intrebari, nu a fost usor sa inteleaga. Si pentru Adriana a fost un moment dificil, cum sa ii explici copilului tau ca ai apelat la o banca de donatori, ca nu stii cine este barbatul respectiv. Elizei a fost nevoita sa accepte in cele din urma.

Are noroc cu faptul ca nasul ei, profesorul Marinescu, ii este foarte aproape, iar pe el il vede ca pe o figura paterna’, au declarat surse din anturajul Adrianei Iliescu pentru impact.ro.