Catinca Roman, despre ultimele apariții ale Loredanei Groza. În trecut, au fost prietene!

Catinca Roman și Loredana Groza au fost, în trecut, prietene de nedespărțiț și au rămas cu amintiri minunate. Fiica Mioarei Roman și-a adus aminte de perioada în care petrecea alături de celebra artistă comentând și ultimele imagini provocatoare pe care jurata de la X Factor le-a postat în mediul online.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar la 51 de ani, artista arată senzațional. Acest lucru se poate vedea din postările provocatoare pe care jurata de la Antena 1 le postează pe rețelele de socializare. Loredana și Catinca au trăit momente de neuitat împreună, iar sora Oanei Roman a vorbit recent despre frumoasa cântăreață.

Recent, Catinca Roman și-a spus părere despre celebra artistă. Loredana Groza a demonstrat în nenumărate rânduri că se simte bine în pielea ei, iar cel mai mult o bucură să-i încânte pe oameni cu talentul său muzical. Artista este un adevărat exemplu pentru sex.ul feminin, fiind activă zi de zi pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu fanii ei.

Catinca Roman și Loredana Groza au fost prietene bune în trecut. Invitată în emisiunea prezentată de Cristi Brancu, fiica Mioarei Roman a vorbit despre prietenia cu artista, comentând totodată și imaginile provocatoare pe care jurata, în vârstă de 51 de ani, le postează în mediul online. Catinca este de părere că artista este o femeie extrem de frumoasă și muncitoare ca întotdeauna. Mai mult, vedeta a mărturisit că nu este de acord cu mentalitatea celor care o judecă pentru felul în care se afișează în mediul online.

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva. În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă.’, a declarat Catinca Roman, potrivit fanatik.ro.

În ultima perioadă s-a zvonit că Loredana Groza ar fi apelat la numeroase intervenții estetice pentru a se menține în formă. Cu toate astea, artista a negat vehement aceste lucru, mărturisind că are un stil de viață sănătos și că face mult sport. În apărarea artistei sare și Catinca Roman, spunând că mulți tineri o admiră pe Lori pentru frumusețea ei.

„Nu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește. Într-adevăr, singura problemă, amendament pe care-l am, este că…el are dreptate într-un fel. Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă, fiecare face ce dorește cu imaginea lui.’, a reacționat Catinca Roman.

Fiica Mioarei Roman și-a amintit cu drag despre momentele frumoase petrecute alături de Loredana Groza. Blondina a povestit că mergea cu artista în cluburi cunoscute de pe litoralul românesc.

„Ce să zic? Ne-am distrat, am ieșit. Am făcut nebunii, prostii. Ieșeam în club. Îmi aduc aminte, pe vremea aia…noi am prins Vox Maris-ul de la Casa Armatei și acolo era cu petrecăraie ca lumea. În rest, așa, alte prostii nu am făcut mai mult decât lucruri normale pentru tineretul de atunci.’, și-a amintit vedeta.