Pensia uriașă la care a renunțat Vica Blochina în momentul în care Victor Pițurcă și-a recunoscut fiul

Cum a reacționat fiul Vicăi Blochina când l-a văzut prima dată pe tatăl său, Victor Pițurcă. Vica Blochina a vorbit deschis despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa, acela când fiul său și-a întâlnit pentru prima oară tatăl. Aceasta recunoaște că nu i-a spus niciodată lui Edan că Victor Pițurcă nu a dorit să îl recunoască. Ba mai mult, întâlnirea tată-fiu a avut loc la IML, unde au făcut și testul de paternitate. Se pare că cel mic i-a sărit în brațe antrenorului, deși era pentru prima dată când îl vedea.

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație extrem de controversată în urmă cu câțiva ani. La momentul respectiv, femeia a rămas însărcinată și a păstrat copilul, însă antrenorul nu a dorit să îl recunoască. După o lungă perioadă de timp, bărbatul a acceptat să facă testul de paternitate, acela fiind și momentul când și-a întâlnit pentru prima dată fiul. Edan i-a sărit imediat în brațe lui Victor Pițurcă, deși era pentru prima dată când îl vedea.

Cel mic a sărit imediat în brațele tatălui său, care nu știa cum să reacționeze. Se pare că Edan l-a întrebat pe Victor Pițurcă dacă îl mai cunoaște.

Prima întâlnire dintre Edan și Victor Pițurcă a avut loc chiar la IML, unde aceștia erau prezenți pentru testul de paternitate. În momentul în care cel mic și-a văzut tatăl, a sărit în brațele lui, totul transformându-se într-un moment extrem de emoționant.

‘Edan a sărit la el în brațe și i-a spus „Tată, sunt eu Edan. Nu mă mai știi pe mine, sunt eu, copilul tău’. A fost cel mai urât moment din viața mea, angajatele de la IML au început să plângă. După acest moment, relația tată-copil se regla’, a spus Vica Blochina în cadrul emisiunii „În Oglindă’.

Vica Blochina a povestit inclusiv faptul că Edan nu a știut niciodată că Victor Pițurcă nu și-a dorit să îl recunoască. Aceasta i-a spus întotdeauna că tatăl său este plecat în diverse cantonamente.

‘După ce s-a născut Edan, el nu a vrut să recunoască copilul, trebuia să ajungem la IML cu copilul. Eu niciodată nu i-am spus până în ziua de azi că tatăl lui nu a vrut să-l recunoscă. I-am spus că tatăl e plecat, că antrenează în altă țară. M-am dus la IML să facem analiză, dar copilul a deschis ușa din mașină știind că tatăl lui e acolo, a rupt-o la fugă și s-a dus la el, tatăl lui fiind foarte stingher’, a mai spus Vica Blochina.

În acest moment, Victor Pițurcă și fiul său au o relație foarte bună, motiv pentru care Vica Blochina este extrem de fericită. Cu toate acestea, ea a făcut un compromis în momentul în care antrenorul și-a recunoscut fiul.

Aceasta a renunțat la pensia alimentară uriașă, în valoare de 10.000 de euro, cu condiția ca lui Edan să nu îi lipsească niciodată nimic.