S-a aflat! Suferinţa ascunsă a lui Fuego. A fost la un pas de nuntă, dar s-a despărţit de iubită, după ce aceasta a pierdut două sarcini

Fuego este unul dintre cei mai mari artişti din România, iar viaţa sa profesională a fost mereu în atenţia publicului. Ceea ce nu prea ştiu oamenii sunt, însă, detalii din viaţa sa personală, pe care artistul a încercat să o ţină cât de mult ascunsă.

Drama prin care a trecut Fuego
Astăzi, Fuego este un om fericit, plin de viaţă şi împlinit. Dragostea publicului îl ţine mereu ocupat şi plin de dorinţă să dea doar ce este mai bun din el. Nu s-a temut niciodată să vorbească despre planurile

şi proiectele sale profesionale, alegând, totuşi, ca viaţa personală să rămână undeva în spate.

Cei care îi ştiu povestea îl înţeleg, asta pentru că Fuego a trecut prin clipe extrem de grele, în urmă cu mai mulţi ani. Fuego a fost la un pas de nuntă, însă, din păcate, relaţia lui s-a încheiat.

Fuego a avut o relaţie foarte frumoasă şi solidă cu o tânără pe nume Ana. Cei doi se iubeau şi se vedeau împreună pentru tot restul vieţii, astfel că se gândeau şi la nuntă. Şi nu doar la nuntă, ci voiau să devină chiar şi părinţi.

Ana a şi fost, de altfel, însărcinată de două ori, dar din păcate a pierdut ambele sarcini. Iubita lui Fuego a făcut chiar şi tratament la vremea respectivă, totul pentru a-i îndeplini dorinţa cea mare iubitului ei.

Din păcate, durerea prin care au trecut după pierderea sarcinilor i-a făcut ca lucrurile să se răcească între ei şi chiar să o ia pe drumuri separate.

La vremea respectivă, potrivit infomaţiilor din presă, Fuego spunea că iubita lui a renunţat să mai facă tratament pentru a încerca în continuare să devină mamă.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego la vremea respectivă.

Au fost momente grele, însă cu credinţă şi ambiţie, Fuego a trecut peste tot, şi-a văzut de cariera lui şi este mai împlinit profesional ca niciodată.

De cealaltă parte, fosta iubită, Ana, a lucrat ca șefă de cabinet a prefectului de Olt, însă a renunţat din cauză că nu avea studiile necesare, iar apoi s-a angajat în cadrul unei companii, scrie spynews.ro.