Cum să citești mesajele șterse de pe WhatsApp. Putini stiau ca se poate

WhatsApp permite ștergerea mesajelor printr-o simplă atingere, fiind una dintre cele mai populare caracteristici ale aplicației. Iată cum poți să citești mesajele șterse de pe WhatsApp.

Cum să citești mesajele șterse de pe WhatsApp

Există modalități de a citi mesajele șterse, iar acest lucru este valabil atât pentru utilizatorii de iOS, cât și cei de Android, a relatat Daily Mail.

Totodată, sunt numeroase aplicații special concepute pentru a face acest lucru. Oricine poate accesa mesajele șterse printr-o aplicație terță parte numită „Notification History”, care poate fi descărcată din Google Play. Cu toate acestea, există limitări pentru aceste aplicații și asta pentru că numai mesajele care au generat o notificare pe dispozitiv și care au fost văzute sau cu care ai interacționat pot fi recuperate. Totuși, dacă alegi să descarci aplicații specializate de pe Google Play, trebuie să acționezi cu prudență pentru că multe aplicații conțin programe malware care ți-ar putea infecta dispozitivul.

Ștergerea aplicației iOS

Înainte de a șterge WhatsApp pe iOS, trebuie să te asiguri că mesajele sunt salvate în iCloud, ca să le poți recupera. Următorul pas va fi să ștergi WhatsApp și să reinstalezi aplicația folosind App Store.

După ce aplicația este instalată, conectează-te la cont. Așteaptă opțiunea care va apărea oferindu-ți posibilitatea ca mesajele copiate anterior să fie recuperate. Selectează, iar toate mesajele WhatsApp vor fi recuperate, chiar dacă au fost șterse, a relatat Pro TV.

Setări pentru istoricul notificărilor pe Android

Și cei care au Android 11 și versiunile ulterioare pot recupera mesajele șterse. Funcția Notification History păstrează un jurnal al fiecărui mesaj primit prin WhatsApp stocat pe telefon. Trebuie să accesezi „Settings” (Setări) și să selectezi „Apps and notifications” (Aplicații și notificări). Apoi va trebui să accesezi „Notificări”, să găsești opțiunea „Notification History” și să apeși pe butonul de lângă „Use Notification History”.

Când acest lucru este finalizat, meniul va afișa un jurnal cu toate notificările primite de dispozitivul tău, care va include mesajele text găsite în WhatsApp înainte de a fi șterse, a relatat Pro TV.