Gabriela Cristea și Tavi Clonda, umiliți după ce au mâncat fără să plătească: „Milogii la cerșit”

Zilele acestea, Tavi Clonda a postat imagini dintr-un restaurant în care, potrivit dialogului cu Gabriela Cristea, s-ar fi dus să mănânce fără să plătească. Nu a durat mult până când un val de critici din partea internauților a venit către cei doi soți. Urmăritorii au blamat inclusiv ținuta prezentatoarei TV. 

Vedeta de la Antena Stars și artistul sunt extrem de activi în mediul online și au obiceiul de a posta diferite momente din viața lor, de la clipe în care gătesc, fac repetiții, momente cu copiii și multe altele. Dat fiind faptul că obțin și bani din promovări, având o comunitate mare, fac și reclame, în schimbul banilor sau serviciilor. Spre deosebire de creatorii de conținut din alte țări, în cele mai multe situații, nu marchează publicitatea sponsorizată.

Motivul pentru care Gabriela Cristea și Tai Clonda au fost blamați. Dialogul de la care a degenerat situația

Cei doi soți au mers la un restaurant pe care cântărețul i-a lăudat pe rețelele de socializare. Nu a fost nevoie să plătească, așa cum și-a anunțat soția, pentru că „domnii au fost drăguți”. Așadar, el și iubita sa au mâncat fără să plătească. Redăm dialogul lor:

„Tavi Clonda: Mi-am luat găluștile și mergem la restaurant, într-un loc deosebit (…).

Gabriela Cristea: Dar atât de mult ai comandat, iubire?

Tavi Clonda: Nu am comandat atât, domnii au fost drăguți”

Val de critici pentru cele două vedete

Nu doar faptul că au mâncat contrar unei sponsorizări a fost aspru criticat, ci și că Gabriela Cristea ar fi purtat o rochie care i-a fost dragă toată vara.

Redăm doar câteva dintre criticile cu care au fost atacați soții Clonda:

„Doamne, dar soția nu mai schimbă rochia? Cu ea a fost și la deschidere, și toată vara”, „Plătiți consumația? Moca???”, „Nu putem mânca decât la restaurant…ne lăudăm.”, „Bine că și-au luat mașină de lux, că ținuta e de Doamne Ferește!”, „Cât ești de penibil, peste tot numai după pomeni, din această cauză faci reclame. Am mai văzut pomanagii, dar voi bateți recordul.

Ai ieșit la masă la terasă. Ți-e foame, așa-i? Bine că ai luat-o și pe Joiana, diva care se dă mare și tare, mai ales în emisiunea pe care o prezintă. Mocangeala e bună, mai ales când ai foame.”, „Au ieșit milogii la cerșit, nu au scos fetele la restaurant, cum se laudă marele cântăcios.”, „Ăștia mănâncă numai moca, fac reclama și pleacă după cu burțile pline”, au spus internauții, pe Facebook.