ULTIMA ORĂ. Ce a spus Anamaria Prodan când a aflat că Reghe ar fi din nou tată

Laurențiu Reghecampf, plecat de la Craiova pentru un contract baban în Arabia Saudită, pare că va deveni din nou tată, iar Anamaria Prodan ne-a oferit prima reacție.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a provocat valuri în România. Reghe s-a îndrăgostit de altă femeie, Corina Caciuc, cea care, până acum, i-a dăruit un copil. Doar că, de ziua lui, o postare a partenerei sale de viață a provocat noi valuri. ”1+1=4”, este ecuația care a dat bătăi de cap din postarea Corinei Caciuc, lumea gândindu-se că este, din nou, însărcinată.

Ce spune Anamaria Prodan despre un nou copil al lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc a postat o imagine cu fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf, fostul soț al impresarei Anamaria Prodan, cu un mesaj sugestiv. ”1+1=4”, pare să spună Liam, care este descris ca frate mai mare. Iar asta ar însemna că discreta Corina ar fi, din nou, însărcinată.

Anamaria Prodan, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre vestea dată de femeia care a înlocuitp-o. Și, culmea, a focut-o în termeni cât se poate de relaxați, semn că ar fi trecut peste ceea ce ea a considerat că a fost trădarea vieții ei.

”Îi  urăm mult noroc. Mă bucur pentru el. Să fie fericit și sănătos să poată s-și crească toți copiii. Să fie împlinit pe toate planurile! Gândurile noastre bune merg către el.

Ne rugăm la Dumnezeu mereu să-i lumineze mintea și să-i călăuzească pașii pe drumurile gloriei. Îi urăm `La mulți ani` de ziua lui și multă, multă bafta la noua echipă”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, pregătit de pasul cel mare alături de Corina Caciuc?

În altă ordine de idei, Corina Caciuc pare să ”îi ia fața” Anamariei Prodan. Cu 17 ani mai tânără decât Laurențiu Reghecampf, ea ar fi, deja, la al doilea copil alături de antrenor. Un singur lucru mai trebuie să îi ”atingă”: să devină soția lui Reghe.

Între timp însă, Cotina Caciuc și Laurențiu Reghecampf par să se bucure la maximum de viață. Merg împreună în toate vacanțele, iar tânăra parteneră de viață îl însoțește pe antrenor peste tot în lume unde este dus de contractele pe care le semnează.