Cum arată acum cea mai frumoasă „fetiță” din lume

Thylane Léna-Rose Loubry Blondeau, cunoscută pe numele de Thylane Blondeau, a fost supranumită cea mai frumoasă fetiță din lume pe vremea când avea 6 ani. Aceasta s-a născut în 2001 și și-a început cariera în lumea modeling-ului la vârsta de 4 ani, iar acum fiind un celebru model.

Încă din copilărie, tânăra a reușit să defileze pe unul dintre cele mai mari podiumuri și a făcut spectacol cu frumusețea sa răpitoare. Tatăl ei este fotbalistul Patrick Blondeau, iar mama ei este celebra actriță și prezentatoare TV din Franța, Veronika Loubry.

Acum, Thylane este ambasador al brandului L’Oréal și imaginea unui parfum aparținând designerului francez Lolita Lempicka.

Timpul a trecut, iar cea mai frumoasă fetiță din lume s-a transformat într-o femeie în toată regula, care pune pe jar publicului masculin, lucru evident din postările sale în mediul online. La cei 20 de ani, Thylane se mândrește cu cele mai apetisante forme și cu superbele trăsături ale feței.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fotomodelul este adepta celor mai provocatoare shooting-uri foto, iar pozele sale dezvăluie acest lucru. Tânăra se bucură de un succes răsunător și pe Instagram, unde are mai bine de 3 milioane de urmăritori care o apreciază pentru ceea ce este.

Deși și-a obișnuit prietenii virtuali cu pozele sale incendiare, de data aceasta a dus totul la un alt nivel și s-a fotografiat în lenjerie intimă. Imaginea a strâns mai bine de 111 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive, semn că a impresionat încă din prima clipă cu aspectul său plăcut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este foarte frumoasă și că are un corp minunat.

„Ești foarte frumoasă. Felicitări pentru modul în care arăți!” sau „Doamne, ești mult prea frumoasă!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.