Cum arată casa lui Bănel Nicoliţă, pe care a construit-o pentru familia lui

Bănel Nicoliță este un fotbalist român, cu o poveste impresionantă de viaţă. A crescut într-o casă din chirpici, cu numai două camere, şi în care era mereu frig. După ce însă a intrat în fotbal şi a început să câştige bani, a făcut economii şi a investit într-o nouă locuinţă. Cum arată casa lui Bănel Nicoliță?

Fotbalistul a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-şi ajuta familia.

“Mama înseamnă totul pentru mine! (…) Îmi amintesc cum venea săraca de la muncă și ne făcea imediat mâncare…Ea nu mai mânca, sărea peste masă. Vezi ce însemnă o mamă? Nu ține cont de nimic și uită de ea. Bucuria ei cea mai mare e să-și vadă copiii fericiți.

Gândește-te că dormeam câte trei în pat. (…) Nu exista posibilitate financiară ca să-ți cumperi lemne și așa mai departe. Nu erau gaze. (…) A fost foarte greu”, a spus emoționat Bănel despre mama sa, Marița, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

Fostul preferat al lui Gigi Becali, Nicoliță şi-a deschis, în 2016, o sală de fitness şi o grădiniţă particulară în Bucureşti. După numai doi ani, adică în 2018, a investit în echipa de fotbal din Făurei. Deşi a reuşit să promoveze echipa în Liga 3, în decembrie 2019 a hotărât să nu mai investească în echipă, lucru pe care l-a şi transmis jucătorilor. Totuşi, nici una dintre afacerile lui nu merge prea bine, astfel că a cam ajuns la fundul sacului, sau cel puţin aşa se spune.

Se pare că ghinionul îl urmărește pe fostul fotbalist și în plan personal. Bănel Nicoliță a divortat de Cristina, după 6 ani de căsnicie. Motivul? Neglijarea familiei. Din ce se știe, fostul fotbalist a acordat o atenție mult mai mare sportului decât familiei, cheltuind și foarte mulți bani.