2 zodii la care revine fosta mare iubire. Un carusel de emoții îi așteaptă în zilele următoare

Două zodii urmează a-și regăsi marea fosta iubire în următoarele zile. Astrele le scot în cale o surpriză neașteptată, nebănuită, care la început îi va șoca, însă lucrurile vor căpăta o cu totul și cu totul altă conotație. Află din rândurile de mai jos dacă și tu sau iubitul tău vă încadrați în unul din următoarele semne zodiacale: Vărsător și Taur.

În zilelele care vor urma, persoanele născute în zodia Vărsător și Taur, cele care se încadrează în această situație în care sunt singuri sau mai tânjesc după fostul sau fosta, vor ajunge să stea față în față cu fostul partener.

Vărsătorul își neagă sentimentele
Încăpățânat ca nimeni-altul, Vărsătorul face tot posibilul ca lucrurile să decurgă în strategia gândită de el. Nu-i place ca viața să-l ia prin surprindere și să-i arunce adevărul în față, oricât de plăcut sau nu ar fi el.

Mulți nativi ai acestei zodii au cu siguranță un „el” sau o „ea” de care nu poate uita. Și cum Universul demonstrează, din nou, că Legea Atracției Universale funcționează, vei primi nu neapărat ce ai cerut, cât ce ai gândit.

De asemenea, astrologii amintesc și de anumite acțiuni din trecut, nedrepte față de cealaltă parte, pentru care acum vor fi nevoiți să dea socoteală.

Taurii vor fi nevoiți să facă o alegere
Următoarele zile din viața acestor nativi pot rezulta a fi unele extrem de tumultoase. Cupidon le bate din nou la ușă cu mari bătăi de cap în materie de amor. Fostul partener revine și pentru Tăura, care se vor vedea în fața faptului împlinit și nu vor ști ce să facă.

Prea multe amintiri neplăcute, lipsă de încrede și dezamăgire îi leagă pe Tauri de fostul sau fosta. Teama de a nu suferi din nou din dragoste, de asemenea, persistă și ea, dar acești nativi vor simți la momentul potrivit în ce direcție să încline mai mult balanța, atât timp cât vor fi siguri pe dorința și alegerea lor.