Alexia Eram, anunț neașteptat după 7 ani de relație cu Mario Fresh: „Este nevoie de…”

De mai mulți ani, Alexia Eram (23 de ani) este creator de conținut online și își câștigă banii încă din anul al doilea de facultate. În 2022, a obținut diploma de absolvire de la University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare în Marketing, Publicitate și Relații Publice în domeniul modei. Vedeta este împreună cu Mario Fresh de 7 ani, iar până acum au întâmpinat și probleme, ca orice cuplu. Iată însă anunțul uimitor!

Alexia Eram, anunț uimitor după 7 ani de relație cu Mario Fresh
Într-o lume în care ritmul vieții pare să se accelereze, îngrijirea sănătății mintale devine o prioritate. Anxietatea și stresul pot fi gestionate cu succes prin terapie, oferind nu doar alinare în fața dificultăților, ci și oportunitatea de a descoperi resurse interioare și a obține o perspectivă mai echilibrată asupra vieții. A cere ajutorul unui terapeut nu este semn de slăbiciune, ci un pas curajos către vindecare și creștere personală.

Acest lucru îl știe și Alexia Eram care, în podcastul moderat de Laura Giurcanu, a mărturisit că a avut de-a face cu anxietatea, care uneori o determina să plângă destul de mult. Ea a luat decizia de a solicita ajutorul unui specialist și nu a regretat această alegere.

Ulterior, a mărturisit că pentru ea orice tip de terapie este benefică. Astfel într-un interviu pentru Unica, creatoarea de conținut a fost întrebată dacă a avut nevoie să meargă împreună cu Mario Fresh la terapie de cuplu, având în vedere că sunt de atât de mulți ani împreună. Tânăra chiar a mărturisit că, la un moment dat, au fost despărțiți câteva luni, însă, într-un final, s-au împăcat.

„Sunt deschisă la orice terapie. Dacă este nevoie de terapie de cuplu într-un cuplu nu spun nu. Momentan nu a fost nevoie, dar sunt deschisă la orice fel de terapie. Cred că este foarte important să vorbești despre problemele tale”, a spus Alexia Eram, pentru UNICA.ro.

De ce este importantă terapia de cuplu
Terapia de cuplu devine o resursă esențială pentru cei care doresc să-și consolideze și să-și îmbunătățească legăturile. Unul dintre aspectele fundamentale ale terapiei de cuplu este dezvoltarea abilităților de comunicare. Terapeuții oferă un spațiu sigur în care partenerii pot învăța să-și exprime nevoile, dorințele și temerile, promovând o comunicare sănătoasă și ascultare empatică.

În plus, oferă cuplurilor instrumentele necesare pentru a identifica și gestiona conflictele într-un mod constructiv. Abordarea acestor situații dificile în cadrul terapiei ajută la prevenirea escaladării conflictelor și la găsirea soluțiilor adecvate. Prin explorarea și înțelegerea profundă a emoțiilor fiecărui partener, terapia contribuie la întărirea legăturilor afective și restabilirea intimității în relație.