Dan Negru, revoltat de prețurile din magazine. Cât a ajuns să coste planta care „astupă foamea săracului”

Știm deja că Dan Negru (53 de ani) este o prezență constantă pe rețelele de socializare și că nu ratează nicio ocazie să își împărtășească opiniile cu urmăritorii săi. De altfel, prezentatorul poartă discuții despre noutățile din țara noastră, adevăratele valori ale României, printre altele, dar se pare că și despre prețurile care sunt din ce în ce mai mari.

Majoritatea românilor sunt deja obișnuiți cu faptul că Dan Negru se angajează de multe ori în discuții ce vizează subiecte importante pentru oameni. Prezentatorul TV nu se sfiește să își spună părerea și chiar să le ofere urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare sfaturi și lecții de viață.

Fiind o prezență constantă pe rețelele de socializare, recent, el a ținut să scoată în evidență prețurile alimentelor din magazine, care sunt din ce în ce mai mari. Mai exact, Dan Negru s-a arătat intrigat de prețul urzicilor românești, pe care le-a găsit într-un mare lanț de supermarketuri. Vedeta TV a lăsat de înțeles că suma este destul de exagerată. Urzile aveau un preț de 18.99 lei pentru punga de 500 de grame, ceea ce înseamnă că un kilogram ajunge la circa 38 de lei.

„«Urzica astupă foamea săracului» era proverbul. Am găsit urzici românești la 20 lei juma de kilogram. Adică vreo 7 euro/kg. Pentru că Arghezi spunea: «România nu e o țară, e o afacere»”, a scris prezentatorul Tv, pe contul său personal de Instagram.

Dan Negru, revoltat de prețul urzicilor: „Cred că în grădină am o avere!”

Internauții și-au dat și ei cu părerea. Unii au fost de acord cu el, alții l-au contrazis: „Un kg de urzici se strânge foarte greu, e normal să fie un preț mare. Cine nu vrea să dea bani la magazin, pune benzină în rezervor și iese la marginea orașului să își strângă singur”, „Vrei să nu plătești? Te duci și culegi urzici”, „O să ajungă ca și kg la cireșe”, „Cred că în grădină am o avere!”,

„La țărani este mult mai ieftin. Acum depinde de unde le iei, jumătate dacă le alegi le poți arunca. Așa că se iau și ele din surse mai sigure, adică sa le culegi tu. Oricum, contează locul de unde sunt culese”, „În România, doar oamenii se vând pe degeaba! Urzicile noastre nu mai sunt pentru tot omul de rând ca odinioară! Sunt alte vremuri și vremi!”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.