Ce a găsit Oana Roman la mormântul mamei sale, la o săptămână după înmormântare. S-a întâmplat chiar pe 1 martie

După ce a fost surprinsă în prima zi de primăvară cu buchetele de flori lăsate în fața casei, Oana Roman a avut parte de o surprinză și când a ajuns la mormântul mamei sale. Ce a găsit vedeta la mormântul celei care i-a dat viață, în timp ce a mers să îi facă parastasul de nouă zile?

Oana Roman trece prin momente dificile după pierderea mamei sale, Mioara Roman. Mama sa s-a stins din viață la vârsta 83 de ani și a fost condusă pe ultimul drum la Cimitirul Reînvierea, unde a ajuns după slujba oficiată la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, pe 26 februarie.

Fiica lui Petre Roman a făcut sâmbătă, 2 martie, parastasul de nouă zile pentru mama sa și a ajuns, ulterior, și la cimitir. A fost surprins plăcută când a ajuns la mormântul unde se află acum cea care i-a dat viață. Se pare că de 1 martie, cineva s-a gândit și la sufletul ei și a fost lăsat un mărțișor pe mormântul Mioarei Roman.

„Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și apoi m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a scris Oana Roman, pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Oana Roman a găsit un mărțișor la mormântul Mioarei Roman

În noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul din Snagov, acolo unde se afla internată de mai mulți ani și beneficia de îngrijirea adecvată nevoilor sale. Din păcate, socotelile cu viața le-a încheiat la vârsta de 83 de ani, în timpul unui stop-cardiorespirator survenit în timpul somnului.

Familia și prietenii Mioarei Roman au trăit o zi plină de tristețe în data de luni, 26 februarie, când a avut loc ceremonia de înmormântare. Mama Oanei și Catincăi Roman a fost înmormântată la Cimitirul Reînvierea, în cavoul familiei, acolo unde se odihnește și tatăl său, Ion Georgescu.