Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

Antonia este mama a trei copii. Din primul și singurul ei mariaj, solista are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Din actuala relație cu artistul Alex Velea, Antonia mai are doi fii, Dominic și Achim. Recent, solistul a dezvăluit de ce cântăreața nu mai poate deveni mamă.

Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021. „A zis: «Da!». Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a scris artistul în dreptul primei imagini cu inelul. La rândul ei, artista a scris în mediul online: „Era odată o fetiță care visa la un castel alb, un prinț, râsete de copii care să răsune în castel și unicorni în curtea lui. Ok, partea cu unicornul nu a devenit realitate, dar restul da. Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit! Te ador, Alex”.

„Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și, cu siguranță, copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii… e ok”, a declarat Alex Velea recent.

„Ne-am dorit foarte mult să mai facem un copil, eu aș mai fi făcut încă unul, dar nu mai am voie. E a treia cezariană și nu îmi mai permite corpul, dar suntem foarte fericiți că s-a întâmplat așa cum am planificat”, mărturisea Antonia în 2016, înainte de nașterea celui de-al treilea copil.

„În mod normal, una sau două operații de cezariană nu prezintă niciun risc semnificativ pentru mamă sau pentru copil. Dar, odată ce femeile încep să aibă trei sau mai multe cezariene, apare un risc semnificativ pentru complicații”, a declarat Dr. Marra Francis pentru Parents.com.

„Ne cunoaștem din anul 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul anului 2012”, a spus Alex în sezonul 9 Chefi la Cuțite. „E o poveste grea”, a completat Antonia atunci. În emisiunea Xtra Night Show, artistul a mai povestit: „Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. (…) Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri”.

„Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părerea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat”, a mai spus atunci.

În februarie 2021, în podcastul Aproximativ discuții, găzduit de Gojira, Alex a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Antonia. „Am fost prieteni mult timp, mult timp. Cred că ne-am cunoscut în 2009. A venit la studio cu Tom Boxer, cu piesa Morena, își doreau o piesă mai urbană. Au venit la studio să le prezinte Baxter niște instrumentale”, a povestit.

„N-am început chiar cu dreptul. După care, tot așa, cineva zicea că e o fată care face MC-ială la Bamboo, în engleză (…) Am fost să văd un dansator și am văzut-o pe ea. Zic: «Mișto, bravo!». După aia ne-am tot văzut în mediul ăsta artistic și în 2012 deja a început să vină la studioul unde lucram eu”, a continuat. Citeşte întreaga ştire: Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

„Și ne-am împrietenit, dar nimic mai mult. Eu eram în relație, ea era în relație. Nu simțeam și n-aș fi făcut pasul ăsta. Mi-am pus un scut, eram căsătorit. Și la ea era un scut, era într-o relație și se comporta ca atare. Nu flirtam, nu ne făceam ochi dulci. N-am anticipat nimic, pur și simplu s-a întâmplat”, a încheiat solistul.