Concurenții care revin la „Power couple”, deși au fost eliminați. Ei vor câștiga emisiunea de la Antena 1

Noi răsturnări de situație vor vedea cei de acasă în următoarea ediție a emisiunii „Power Couple”, competiția care provoacă mai multe cupluri de vedete să dea testul suprem al relației lor. Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați în ediția din 6 martie 2024, însă vor reveni în competiția care se desfășoară în Malta.

Conform ultimei postări de pe pagina de Instagram Viperele Vesele, cei doi urmează să revină în emisiune și reușesc să câștige competiția. Însăși Daiana a fost cea care a lăsat de înțeles că noi schimbări îi vor surprinde pe telespectatori.

Daiana și Sorin ar fi câștigătorii emisiunii „Power Couple”
La scurt timp după plecarea acasă a cuplului format din Daiana și Sorin, aceasta a fost complimentată de către fani pe rețelele de socializare pentru parcursul din emisiunea, însă reacția ei a lăsat loc de interpretări:

„De ce vă grăbiți ca fetele la măritat”, lăsând de înțeles că încă nu s-a terminat parcursul său în competiție, iar pe cei de acasă îi mai așteaptă multe surprize în ediția de luni.

La rândul lor, Viperele Vesele fac și ele o postare referitor la reacția ulterioară a Daianei, cea care urmează să și câștige competiția:

„Pentru persoanele care au anunțat „prima greșeală a paginii de Instagram Viperele Vesele”, care „s-au grăbit ca fata mare la măritat”, ca să o cităm pe câștigătoarea emisiunii Power Couple, Daiana Anghe, vă lăsăm aici un print edificator luat de pe canalul ei de difuzare. Gura păcătosului / câștigătorului adevăr grăiește”, au scris Viperele Vesele, pe Instagram.

Anamaria și Sorin au fost propuși spre eliminare alături de cuplul format din Anamaria și Tudor Ionescu. Cu toate că cei din urmă au pierdut banii din seif, au fost aleși să rămână în continuare în competiție.

După eliminare, influencerița făcea și o declarație:

„Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă că nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe, fără discuții. Ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi.”, a spus Daiana Anghel.