Cu ce se ocupă copiii lui Dan Bittman. Artistul a rupt tăcerea: „Să nu se gândească să copieze pe cineva”

Dan Bittman, un cântăreț de succes și un nume cunoscut în showbiz-ul românesc, se mândrește nu doar cu a sa carieră răsunătoare, ci și cu cei 3 fii din relația cu Liliana Ștefan: Alex, Patrik și Mark. Cu toate că părinții lor nu mai formează un cuplu din anul 2019, au rămas în relații bune. Cu ce se ocupă aceștia în prezent.

Alex, Patrik și Mark calc pe urmele tatălui său, fiind pasionați de muzică, însă urmează facultăți în domenii diferite. Află din rândurile de mai jos căror meserii se dedică cei trei copii ai lui Dan Bittman și ai Lilianei Ștefan.

Cu ce se ocupă copii artistului
Băiatul cel mai mare al artistului, Alexandru, a absolvit Facultatea de Biotehnologie, însă compune și este „om de studio”, anunță Unica. Patrik, cel de-al doilea fiul al lui Dan Bittman, cu toate că are voce, ritm și dansează excepțional, a ales să se dedice domeniului afacerilor în Oldanda.

Mark, mezinul familiei, este singurul care a studiat chitara, iar tatăl său a tot sperat să păstreze acest drum. Dan Bittman a știut dintotdeauna, însă, că își dorește ca băieții lui săi își urmeze vocația pe care o au și să fie ei înșiși.

„Să fie ei înșiși. Să nu se gândească să copieze pe cineva. E nevoie să ai idolii tăi o perioadă, să înveți de la unii, de la alții, de peste tot, dar la un moment dat ștergi totul, tragi o linie și afli cine ești tu. Eu zic că asta este cel mai important în artistărie”, a declarat Dan Bittman.

„Să am răbdare, nu prea aveam, și să cred în ei. Să învăț să cred în ei. E foarte simplu să vii cu mâinile în buzunare și să zici: «Băi, ia uite ce-am făcut eu». Nu e chiar așa, și ei vin și-ți întorc ideea: «Dar uite ce facem noi». Și începe să-ți placă ce fac ei. Și zici: «Bravo, faceți în continuare, mergeți pe drumul vostru»”, a mai spus Dan Bittman.