Regula pe care Columbeanu trebuie să o îndeplinească dacă vrea să se căsătorească la azil, altfel riscă să fie dat afară

Ajuns într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu își păstrează sufletul tânăr în continuare, în ciuda vârstei, problemelor de sănătate și a eșecurilor în dragoste. Cunoscut pentru pasiunea pentru fete tinere, nu putem da uitării idila dintre el și Oana Cojocaru, tânăra cu 40 de ani mai mică decât fostul afacerist, care îl vizitează în continuare în azilul de bătrâni. Lui Irinel încă îi surâde ideea căsătoriei, însă este conștient de „riscurile” la care se supune dacă s-ar căsători în căminul de bătrâni.

Recent, patronul azilului de bătrâni din Ghermănești a vorbit despre condițiile pe care Irinel Columbeanu trebuie să le îndeplinească în cazul unei posibile căsătorii, dar și ce riscă în cazul în care nu respectă condițiile impuse.

Ion Cassian: „Să fie pensionară!”
Ion Cassian, patronul azilului în care fostul milionar de la Izvorani își duce traiul de luni bune, mărturisește că, dacă s-ar căsători, acesta ar trebui să se supună reglementărilor actuale, iar cea care i-ar deveni soție ar trebui să nu aibă sub 60 de ani.

„Irinel Columbeanu poate rămâne la noi, în căminul de bătrâni, dacă se recăsătorește, conform normelor. Cu toate acestea, conform reglementărilor actuale, soția lui trebuie să fie în vârstă de 60 de ani sau mai mult, adică să fie pensionară. Am avut și alte cupluri în trecut și le-am oferit o cameră specială, cu toate facilitățile necesare, inclusiv baie privată.”, a mărturisit acesta.

Irinel Columbeanu are „interzis” în America
Ion Cassian a mai mărturisit că Irinel Columbeanu, din cauza problemelor de sănătate, nu se mai poate deplasa în străinătate, în SUA, acolo unde locuiește Irina, fiica sa din fostul mariaj cu Monica Gabor.

„Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol.

El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește. Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate.

Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!”, a mai spus acesta, într-un interviu Playtech.