O femeie din Iași divorțează pentru că soțul e ”prostul satului”. Mesajul transmis instanței:

O femeie din Iaşi a reușit să-i surprindă pe judecători cu o scrisoare în care și-a făcut de râs soțul. Cei doi se află în proces de divorț, iar după ani de căsnicie, ieșeanca a ajuns la concluzia că bărbatul este ”prostul satului” și le-a spus tuturor părerea ei.

Un proces de divorț cum rar s-a mai văzut are loc în Iași, unde o femeie și-a făcut de râs soțul într-o scrisoare în care își enumeră nemulțumirile. Potrivit acesteia, bărbatul este „prostul satului”, iar ea a realizat acest lucru mai mult după ce a plecat în Italia.

După ce soțul a decis să se despartă de ea, femeia nu s-a mai prezentat la proces, dar a trimis o scrisoare la Judecătoria Iaşi în care își spune punctul de vedere, potrivit ziaruldeiasi.ro.

În motivarea trimisă de femeie prin avocat la judecătorie, aceasta menționează că în Italia a cunoscut „adevărata plăcere”.

„Cu ajutorul surorii mele am reuşit să fug de acasă, spunând că mă duce la muncă. În Italia am cunoscut adevărata plăcere (…). Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut (…). Am fost o proastă până acum, că nu am ştiut ce înseamnă dragostea cu diferiţi bărbaţi (…).

Femeile din România au şi ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbaţii italieni sunt cu dare de mână. Am ajuns acasă cu mulţi bani şi nu am timp să merg la judecată.

Oricum, bărbatul meu reclamagiu este prostul satului şi moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri (…). Nu vreau să vin la judecată să mă întâlnesc cu prostul satului. Ciau ragaţi”, a scris ieșeanca în motivarea trimisă Judecătoriei Iaşi.

Vineri a avut loc ultimul termen în cazul acestui proces, iar judecătorii urmează să ia o decizie în privinţa divorţului.