Soldații ruși primesc mâncare expirată din 2015. Ce a descoperit un militar ucrainean

Soldații ruși au fost trimiși în Ucraina cu mâncare expirată de 7 ani. Descoperirea a fost făcută de un militar ucrainean, iar filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Este a șasea zi de răz.boi, iar Ucraina rezistă în continuare ata.curilor rusești. Au avut loc numeroase ex.plozii pe străzile din Kiev, iar câți mai mulți oameni se tem pentru viața lor.

O descoperire macabră a fost făcută de un soldat ucrainean. Soldații ruși au fost trimiși în Ucraina cu mâncare expirată din 2015. Filmulețul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar cât mai multe persoane au fost șocate de cum arată rațiile soldaților trimiși pe frontul de luptă.

Din videoclipul care a devenit viral putem observa că rațiile soldaților ruși sunt expirate de 7 ani. Câți mai muli militari ruși rămân fără mâncare și fără combustibil pe teritoriul Ucrainei.

Au fost trimiși 500 de militari din Franța în țara noastră
Generalul Burkhard a precizat motivul pentru care România va primit cei 500 de militari din cadrul NATO. Acesta a mărturisit că NATO a decis să-și arate prezența și să sprijine România în toată această perioadă.

„NATO a decis să-şi consolideze prezenţa, să trimită un semn foarte clar de solidaritate strategică, să poziţioneze forţe în România (…) Franţa „s-a oferit (…) să preia rolul de naţiune-cadru, adică de ţară conducătoare, pentru a desfăşura în curând un batalion în România”, a adăugat el.