Secretul scaunelor din casa Adelinei Pestrițu

Adelina Pestrițu este, acum, una dintre vedetele ”cuminți” din showbiz-ul românesc. Dar, cu toate acestea, din când în când, Adelina Pestrițu simte nevoia să iasă din… tipare, motiv pentru care, odată cu casa nouă în care s-a mutat, a achiziționat și câteva obiecte… hot.

Adelina Pestrițu știe ce trebuie să facă pentru a condimenta viața de familie, chiar dacă, pentru asta, există niște costuri considerabile.

Mai exact, de curând, Adelina Pestrițu s-a fotografiat în niște scaune care ar desprinse din f@nteziile er0.tice ale bărbaților. Zâmbind așa cum doar ea știe, reușind să dea peste cap fanii pe care îi are pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu a pus o întrebare nevinovată: ”Și ce facem în seara asta? Prosecco cu prietenii?”. Doar că întrebarea cu pricina a fost pusă dintr-un scaun care intră la categoria ”mobilă interzisă minorilor”. Nu de altceva, dar frumoasa divă a pozat așezată pe un scaun care imită perfect niște f3s3 de femeie, așezată în genunchi, o mobilă la modă printre vedetele de la noi și care a fost lansată ca trend de Mihaela Rădulescu și de Pepe.

Mai exact, chiar dacă Adelina Pestrițu s-a pozat acum în respectivele scaune, vedeta nu e prima de la noi care apelează la asemenea mobilier. Astfel, acum nouă ani, chiar pe vremea când Pepe se despărțea cu mare scandal de Oana Zăvoranu, în casa artistului și-au făcut loc patru asemenea scaune, la vremea aceea sugerându-se că ar fi inspirate, ca design, de un mulaj făcut după formele celebrului fotomodel de origine română, Catrinel Menghia, vedeta muzicii latino plătind, la acea vreme, conform presei mondene, vreo 4000 de euro. Iar dacă Pepe s-a bucurat de scaunele cu pricina, nici Mihaela Rădulescu nu s-a lăsat mai prejos, luând decizia ca, pentru apartamentul de lux pe care îl are în Monte Carlo, să investească o sumă frumușică de bani pentru un scaun asemănător.

Pentru un scaun ca cel folosit de Adelina Pestrițu pentru a-și condimenta viața de acasă și pentru a-i înnebuni pe fanii ei virtuali, vedeta a fost nevoită să scoată din buzunare o sumă frumușică. Mai exact, un asemenea scaun, semnat de un designer celebru precum Fabio Novembre, poate fi găsit în magazinele de mobilă de lux la prețul de 262 de euro, în perioada reducerilor, prețul întreg fiind de 328 de euro. Dar, trebuie să recunoaștem, Adelina Pestrițu, una dintre cele mai frumoase femei din România, așezată pe un asemenea scaun, este o imagine care merită orice sumă…

Sursa: wowbiz.ro