Cum arată Monica Gabor nemachiată, la 33 de ani. A postat fotografia pe Instagram

Monica Gabor a devenit cunoscută după ce a ales să se mărite cu Irinel Columbeanu pe când avea doar 18 ani. Acum, are 33 de ani, este o femeie matură care și-a construit propria viață departe de România. De-a lungul anilor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a rămas neschimbată, mama natură fiind darnică cu ea.

Monica Gabor nu se ferește să publice poze pe rețelele sociale în care apare nemachiată. La vârsta de 33 de ani, soția lui Mr. Pink este de o naturalețe ieșită din comun, total diferită de adolescenta zbuciumată plecată din Bacău.

Monica se mândește cu naturaleațea sa și le încurajează și pe femeile care o urmăresc să facă același lucru. Prin intermediul unui Insta Story, soția lui Mr. Pink a dorit să transmită un mesaj în legătura cu utilizarea celebrelor filtre, foarte folosite în mediul online.

„Aceasta este o fotografie fără filtru. Filtrele sunt minunate, dar ne fac să ne simțim mai puțin încrezătoare atunci când nu le folosim. Îmbrățișează-și frumuseațea’, este mesajul transmis de Monica Gabor.

Pe lângă faptul că anii care au trecut au fost blânzi cu ea, Monica Gabor nu și-a schimbat nici look-ul. De asemenea, are și aceeași siluetă de invidiat.

În momentul în care a apărut în atenția publicului, Monica Gabor nu-și dăduse nici măcar Bacalaureatul. Până la acel moment, nu avusese o viață ușoară, iar Irinel Columbeanu a venit precum un Făt-Frumos pe cal alb și a salvat-o, oferindu-i o viață la care poate nici nu îndrăznea să spere.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu s-au căsătorit în anul 2006 și au devenit părinții unei fetițe, Irina. Povestea de iubire s-a destrămat și, în anul 2011, cei doi au divorțat. Tot în acel an, magistrații Tribunalului București au decis, printr-o sentință definitivă, ca fetița să rămână cu tatăl ei.

La acel moment, Irinel Columbeanu a susținut sus și tare ca Irina să rămână la el. Însă, situația s-a schimbat între timp, iar fetița locuiește în America alături de mama ei.

Soarta a fost, încă o dată, generoasă cu Monica Gabor și i-a mai oferit încă o dată șansa de a o lua de la capăt, tot alături de un bărbat bogat. S-a mutat în SUA și trăiește o poveste de dragoste alături de Mr. Pink.

Monica pare să aibă o relație fericită cu milionarul de origine chineză, de fiica ei și de fiul magnatului. Cei patru locuiesc la Los Angeles și par să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului.