Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce și-a făcut singură manichiura

Gabriela Cristea a povestit pe rețelele de socializare că trece printr-o perioadă cumplită. Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că a fost nevoită să își facă singură unghiile, iar ce a urmat după este de coșmar. Bruneta a făcut o alergie de pe urma căreia mâinile i s-au umflat vizibil, starea generală este una urâtă, iar pe picior a precizat că i-a apărut și o eczemă.

Gabriela Cristea se confruntă în aceste momente cu o situație foarte dificilă și neobișnuită. Vedeta a povestit pe rețelele de socializare că, din păcate, manichiurista ei nu a mai fost în București pentru a se îngriji de unghiile brunetei, motiv pentru care aceasta a luat oja în mâini și și-a făcut singură manichiura. Ce a urmat după este de coșmar pentru prezentatoarea TV.

Din păcate, Gabriela Cristea s-a ales cu o alergie severă și le-a dezvăluit fanilor care este acum starea ei de sănătate. Pe lângă faptul că are mâinile foarte umflate și abia le poate mișca, bruneta a mai precizat că are o stare generală foarte rea, iar pe picior i-a apărut și o eczemă care nu îi mai dă pace. Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că alergia s-a declanșat foarte repede, în doar câteva ore. Ba mai mult, prezentatoarea TV nici nu a putut dormi noaptea trecută din cauza durerilor de mâini.

„Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie și acum plătesc. M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu niște produse noi. Am încercat cu 24 de ore înainte pe 2 unghii și totul a fost ok. Aseară mi-am făcut unghiile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneți că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate. Mă simt groaznic. Alergia s-a declanșat foarte repede. Am luat antihistaminice. Din păcate acum mi-a ieșit și ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea.”, a declarat Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea a mărturisit că își asumă greșeala și că „și-a făcut-o cu mâna ei”. Vedeta a luat și câteva medicamente pentru alergii, care îi dau o stare de somnolență și nu găsește energia să se ridice din pat. De asemenea, treburile casnice au fost excluse de pe lista ei și abia a reușit să își îmbrace copilul. Bruneta acuză dureri crunte, în special în degete și nu își poate folosi mult mâinile.

Prin urmare, prezentatoarea de la Mireasa a mărturisit că nimic nu o poate opri și nu va lipsi în această seară de la emisiunea de pe Antena Stars, difuzată la ora 19:00. Pentru a-și reveni cât mai repede, Gabriela Cristea a apelat la ajutorul fanilor de pe rețelele de socializare și le-a cerut remedii rapide prin care să scape de alergia groaznică ce a pus-o la pământ.

„Sper să fiu mai bine și să mă refac până diseară. Am buricele degetelor foarte umflate și nu pot să fac absolut nimic. Să spăl vasele exclus, abia pot să fac ceva. Dacă mă puteți ajuta cu un remediu care să-mi amelioreze starea asta, v-aș fi mega recunoscătoare. Oricum diseară sunt tot la emisiune.”, a mai spus vedeta.