Castiga o avere pe an! Cu ce se ocupa bunaciunea asta:

Tanara a reusit sa castige foarte multi bani pentru ca face curatenie complet dezbracata.

Desi un asemenea job nu e pentru oricine, ea se lauda cu venitul substantial pe care il obtine, luna de luna. Femeia al carui nume nu a fost divulgat, din motive evidente, merge in casele barbatilor foarte bogati si le face curatenie.

In afara de manusi, iar uneori o tinuta sumara, in functie de ceea ce spune ca ar cere clientul, tanara nu poarta absolut nimic. La cei 28 de ani ai sai, ea marturiseste ca acest serviciu pe care il ofera i-a dublat salariul pe care obisnuia sa il primeasca.

Menajera care merge in casele clientilor si le face curatenie complet dezbracata e mamica unui copil si e originara din Australia. Serviciul pe care ea il ofera ii aduce anual un venit de 57,000 de lire.

Femeia munceste timp de 16 ore, in fiecare saptamana, iar astfel se bucura si de timpul liber, pe care il petrece alaturi de copilul sau. Desi inainte muncea tot ca menajera, ea s-a gandit sa isi dubleze veniturile.

Totul din motiv ca abia se mai descurca cu banii. Insa, serviciile companiei la care e angajata sunt destul de controversate, chiar si pentru australieni. Aceasta petrece timp in casele clientilor sai, pe care le face luna, chit ca nu poarta deloc haine sau e incaltata cu pantofi cu tocuri uriase.

S-ar parea ca astfel de servicii pe care si femeia de 28 de ani le ofera sunt la mare cautare, si pe plan international. Chiar daca e destul de controversat ca merge si face curatenie dezbracata, tanara spune ca nu are nicio problema cu asta.

Inainte, ea castiga 28,000, in fiecare an, si muncea 40 de ore in fiecare saptamana. Pe langa faptul ca si-a scurtat programul de lucru, ea a ajuns sa castige aproape dublu. Tanara a acceptat sa pozeze si intr-un pictorial de senzatie.

In imagini, ea poate fi vazuta cum face curatenie complet goala sau imbracata in lenjerie intima foarte sexy. „Am un trup grozav, de ce nu l-as arata daca am aceasta ocazie?”, a fost de parere femeia din Australia.