Oana Roman și Marius Elisei, prima poză împreună după divorț. Anunțul vedetei, după ce el a spus că vrea o împăcare

Oana Roman și Marius Elisei au făcut prima postare împreună pe rețelele de socializare după ce au divorțat. Ba mai mult, vedeta de la Antena Stars a făcut și un anunț surprinzător, spunând că ieri cei doi au mers împreună cu fiica lor în parc, lucru ce a bucurat-o nespus pe micuța Isabela. Iată în ce cadru emoționant de familia s-au afișat pe Internet!

Oana Roman și Marius Elisei fac ce fac și iar își lasă fanii cu gurile căscate. Vedeta de la Antena Stars a postat recent, pe contul ei de Instagram, în Feed, prima fotografie cu ea, fostul soț și fiica lor, la câteva luni după ce au divorțat și la câteva zile după ce bărbatul a susținut că vrea să se împace cu ea.

Așa cum se poate vedea în imaginea postată de Oana Roman pe rețeaua de socializare, cei doi sunt în continuare niște părinți exemplari și devotați pentru fiica lor, Isabela, stând în spatele ei în semn de protecție. Ceea ce le-a atras cu precăderea atenția internauților a fost faptul că vedeta de la Antena Stars și Marius Elisei au stat foarte aproape unul de celălalt, lucru ce i-a bucurat enorm pe amdiratorii ce speră la împăcarea lor.

Totodată, Oana Roman a făcut și o precizare emoționantă, mărturisind că ieri a fost la un eveniment în parc alături de Marius Elisei și fiica lor, Isabela, subliniind că s-au bucurat de acest lucru în „formulă completă”. Ba mai mult, fiica lui Petre Roman a susținut că fetița ei și a fostului soț a fost foarte fericită că i-a avut împreună lângă ea.

„Ieri am fost în formula completa la evenimentul de la Herăstrău. Isa a fost foarte fericita sa ne aiba împreună lângă ea, mai ales ca este locul ei preferat de joacă!@eliseimarius”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram, dându-i și tag fostului soț, Marius Elisei.

Vă amintim că Marius Elisei a fost cel care a mărturisit recent că vrea să se împace cu Oana Roman. Bărbatul a declarat la Antena Stars că a iubit-o și o face în continuare. Ba mai mult, el a recunoscut că îi oferă flori odată la două, trei zile, susținând că încă „are ceva pentru ea”.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars, în exclusivitate.

Tot atunci, Marius Elisei a susținut că deși vrea să se împace cu Oana Roman, nu crede că ar vrea să mai ajungă în fața altarului, pentru că din punctul lui de vedere nu e neapărat să fii legat de o persoană printr-un act, mai ales că ei, conform spuselor lui, încă sunt căsătoriți în fața Domnului.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți. Da, eu îmi doresc din toată inima (n.r o împăcare, să fie o familie unită). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea. Da (n.r. împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.