Ce raspuns da fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav cand e intrebata cum o cheama, de fapt: Cum reactioneaza Victor cand aude asta:

Raspuns incredibil pe care il da fetitei Bianca Dragusanu si a lui Victor Slav cand e intrebata cum o cheama
Ce raspuns da fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav cand e intrebata cum o cheama de fapt?
Bianca declara in amisiunea Teo Show, de pe Kanal D, ca fetita ei este cea mai importanta fiinta din viata ei si ca este dispusa sa faca orice pentru ea.

„Singura fiinta importanta din viata mea, singura fiinta care conteaza: fetita mea. Are niste reactii cateodata! Imi sare in brate, ma pupa, ma ia in brate, e minunat! A inceput sa vorbeasca romaneste, incepem sa ne intelegem!”
Bianca Dragusanu a prezentat in emisiunea lui Teo Trandafir colectia sa de costume pe care a lansat-o curand.

„Cu siguranta, in momentul asta se uita la noi( Sofia Natalia) si ma aplauda de acasa si ma asteapta. Si are niste reactii…Nu pot sa iti explic cum vin de fiecare fata si vine si ma ia in brate si imi zice „Mama!”. Si ma striga, si ma imbratiseaza, e ceva…E minunat.”, a mai spus Bianca Dragusanu.

Vedeta este foarte mandra de fiica sa si e fericita ca a inceput sa vorbeasca cat de cat.

„…A început să o dea un pic pe românește. Începem să ne înțelegem. Ce nu mă așteptam vreodată și nu mă gândeam vreodată în viața mea a fost numele ei. Dacă o întrebi acum cum o cheamă, spune: Mâca Fofaia. De fapt Mâca este mă cheamă, cred, în traducere de la buni, că buni exerxează cu ea în fiecare zi, mai mult decât mine.”

„Si pe tati cum il cheama?” o intreb. „Vâctor”. Si pe mami? „Banca”. Repeta in proportie de 80 la suta aproape tot ce ii zic. Aproape corect, are si cuvinte care, na, le stalceste. Are un an si 10 luni. Pentru un copil la varsta ei vorbeste extraordinar de bine, deci e ceva…”, a adaugat prezentatoarea tv, Bianca Dragusanu.