Mariana de la Exatlon, declaratii dure despre What’s Up: „Se comporta ca o femeie. E prea….”

Mariana Nenu este o femeie incercata de soarta, puternica si ambitioasa care vrea sa demonstreze ca poate face lucruri marete si la varsta de 45 de ani.

Maratonista a aratat la Exatlon ca are o vointa de fier, e sufletista si stie sa le dea si coechipierilor din efervescenta, determinarea si optimismul ei.

Ei bine, dupa eliminarea din competitia fenomen, Mariana s-a inscris din nou la ultramaratoane si a alergat sute de kilometri, de cele mai multe ori in scopuri umanitare.

De curand s-a angajat ca instructor de fitness, job-ul la care visa, dar in ciuda agendei incarcate, isi face timp sa urmareasca al doilea sezon al supershow-ului Exatlon. Inainte de debutul competitiei, Mariana le-a dat chiar si cateva sfaturi concurentilor.

„Ceea ce ar trebui sa stie este ca acolo nu ai mama, nu ai tata, esti numai pentru tine si nu trebuie sa te lasi distras de barfe, intrigi, iubiri sau prietenii. Ii sfatuiesc sa stea departe de bisericute, de scandaluri si sa se concentreze pe probe. Prieteni adevarati nu prea poti sa ai in concurs ca, pana la urma, premiul este individual, nu merge catre o echipa. Oricum, este fenomenal acolo, o experienta inegalabila. Si eu m-as fi intors daca ar fi permis asta regulamentul”, a spus Mariana.

Mariana de la Exatlon, dezamagita de What’s Up. „Asta este un concurs pentru oameni puternici”
Intrebata ce parere are despre concurenti, maratonista a spus ca este dezamagita de What’s Up.

„Mie imi place de What’s Up ca artist, dar este prea sensibil. Nu stiu ce e cu el, se comporta ca o femeie care are in permanenta nevoie de afectiune. E prea plangacios. Asta este un concurs pentru oameni puternici, siguri pe ei, de „fier” chiar. Nici femeile nu plang atat. Totusi, este si el un om de succes, e ditamai cantaretul, a trecut prin multe. Ar trebui sa fie mai tare, ca orice om care a luptat sa ajunga in varf”, a declarat Mariana, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.