Surpriză de mega-proporții! Victor Slav și Anda Adam, din nou împreună! E oficial! Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute. S-au afișat în fața tuturor:

Anda Adam și Victor Slav vor avea un duet de excepție, vineri seară (7 septembrie), la emisiunea „Vulturii de noapte”. Cei doi foști iubiți vor păși amândoi pe scenă interpretând versuruile ultimului hit lansat de blondină.

Premiera show-ului „Vulturii de noapte” vine cu o surpriză de proporții. Emisiunea începe la 23:15, după Exatlon. Giani Kiriță, Victor Slav și Cătălin Cazacu sunt prezentatorii show-ului.

În prima ediție, una dintre surprizele serii va fi duetul muzical dintre Anda Adam și Victor Slav. Cei doi se descurcă exemplar pe scenă, iar prestația lor artistică se termină în aplauzele tuturor. Anda Adam și Victor Slav au format un cuplu timp de șase ani și s-a văzut chimia colaborării între ei.

Interpretând versurile melodiei lansată de Anda Adam featuring Alex Velea, „Nicio regulă”, Victor Slav își încearcă talentul în muzică.