Pe el îl știe toată lumea, dar iată cum arată fiica lui Cabral la 15 ani. Este o adevărată domnișoară! Uite cu cine seamănă leit: Toți fanii au remarcat asta:

Toată România o știe pe fiica lui Cabral. Micuța Inoke este astăzi o adevărată domnișoară. Are 15 ani și seamănă leit cu o cunoscută cântăreață de muzică pop.

Asemănarea dintre Inoke și Selena Gomez este una foarte mare, spun fanii.

Inoke, fiica lui Cabral și a Luanei Ibacka, a susținut anul trecut examenul de Evaluare Națională și a aflat rezultatele. Se pare că Inoke a învățat serios în ultimul an pentru că notele ei nu sunt deloc mici.

Inoke a luat 8,75 la limba română și 8,50 la matematică, având o medie de 8,62. Fetița a terminat școala gimnazială Ioanid din București .

Deși orice tată ar fi îngrijorat în privința admiratorilor, Cabral se declară liniștit. Cel puțin deocamdată: “Nu o păzesc, am impresia că se păzește singură!”, a declarat el acum câteva luni.

Luana și Cabra Ibaka au avut o relație intensă timp de cinci ani, la începutul anilor 2000, în ciuda diferenței de 11 ani dintre ei. Au rămas prieteni buni după divorț, de dragul pasiunii care i-a adus împreună, dar mai ales spre binele fiicei lor.