Celebrul Arthur din Ceptura, vizitat de Loredana Chivu! Cați bani i-a lăsat fosta asistentă TV bărbatului. A crezut că nu vede bine:

Celebrul Arthur din Ceptura de Sus, un sătuc din Prahova, susține că a fost vizitat de Loredana Chivu. Blondina ar fi venit să îl ajute pe bărbat. Vedeta i-ar fi cumpărat de mâncare și i-ar fi lăsat 30 de lei înainte să plece.

Arthur a povestit cum a decurs presupusa vizită. Loredana Chivu ar fi venit în satul Ceptura de Sus din Prahova pentru a-l vizita pe celebrul personaj care apare, de ceva ani, în numeroase videoclipuri virale. Arthur susține că vedeta i-a dat bani și că începutul e bun. Acum, el speră că vor veni să-l viziteze și alte staruri din showbiz-ul românesc.

„Am avut o vizită. M-am pomenit că oprește un BMW roșu. Zic, domne, oare să fie cineva care să mă fi văzut la televizor. M-a strigat. M-a întrebat ce fac. Nu mi-am dat seama că e Loredana Chivu. Pe cameră o vezi într-un fel, în realitate e altfel. N-am recunoscut-o. Noi starurile nu prea ne întâlnim între noi. E foarte frumoasă. Trăznet. Mă mir că nu mi-a stat inima. Ramona era lângă mine, i-am zis că e o colegă de-a mea, staruri de cinema…Așa ajungi și tu dacă mă asculți. Era îmbrăcată frumos, decent, să știți. Prietenii la care vin ei, starurile astea, dânsul este bucătar…Mi-a zis că e Loredana Chivu. Am stat de vorbă cu ea. A vrut să vadă camera. A fotografiat-o înăuntru. A făcut ea poză cu mine. N-am putut să-mi permit, că suntem la început. Bucuria mare a fost că nu mă așteptam la asta. A fost a doua bombă după Viorica de la Clejani. Alina Plugaru a venit în interes de servici, n-a venit în particular. Loredana a stat vreo oră.

A mers cu mine la magazin, mi-a luat vreo două sticle de cola, mi-a luat de mâncare. Mi-a lăsat 30 de lei să avem și noi bani de mâncare. Mi-a zis că sunt As. Că sunt talentat. Cine mai e ca domnișoara Loredana Chivu? Ramona n-a fost geloasă. I-am arătat pe net cine este. Au fost buni și ăia 30 de lei. Aștept următorul star acuma. Am început să fac și eu o cameră de 4×4.”, a povestit Arthur.