Românca Iasmina a avut parte de nunta anului! Fata s-a căsătorit cu milionarul care deţine Statuia Libertăţii, iar pozele de la nuntă spun totul! Stai să vezi ce rochie a avut… Dar asta nu e tot! Cine e mirele, cum arată:

Bradford Hill și Iasmina Milutinovici au făcut pasul cel mare. Românca din Timişoara în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit cu cel care deţine Statuia Libertăţii. Pe 2 iunie a avut loc marele eveniment.

Iasmina Milutinovici şi Bradford Hill au postat şi câteva fotografii pe reţelele de socializare, iar totu în imagini este la superlativ. Româna a radiat din orice punct de vedere, dat fiind faptul că soţul ei, un multimilionar din Statele Unite, i-a făcut toate poftele.

„Ziua nunţii mele perfecte. Nu puteam fi mai mândră şi mai fericită să mă căsătoresc cu iubirea vieţii mele în oraşul visurilor mele”, a scris Iasmina Milutinovici.

Iasmina Milutinovici este originară din Timişoara. A terminat Facultatea de Științe Politice din Timișoara, apoi le-a cerut părinţilor permisiunea să plece în Statele Unite, acolo unde l-a întâlnit pe Bradford Hill. A fost remarcată rapid de acesta după ce a mers să se angajeze în firma sa.

Ea, o tânără din Timișoara, de 27 de ani, blondă și frumoasă până peste poate. El, unul dintre cei mai cunoscuți milionari din New York, omul căruia statul american i-a concesionat Statuia Libertății și care, cu ajutorul tinerei timișorence, a reușit să se îmbogățească și mai mult. Diferența de vârstă, sesizabilă dintre ei însă nu i-a împiedicat să se iubească până peste poate.

Povestea lor este, cu adevărat, fabuloasă. Iar asta pentru că Iasmina, după ce a terminat Facultatea de Științe Politice din Timișoara, le-a cerut părinților, personaje cu greutate în politica orașului de pe Bega, să fie lăsată să meargă în Statele Unite, în țara tuturor posibilităților. Și, evident, odată ajunsă acolo, la New York, și-a căutat un loc de muncă. Pe care, așa cum era de așteptat, l-a obținut rapid, chiar în cadrul firmei care managerizează tot ce înseamnă Statuia Libertății, cel mai cunoscut simbol american. Iar acolo, pe holurile firmei, Iasmina a fost remarcată de Bradford Hill, patronul companiei care, încet-încet, a legat o relație strânsă cu timișoreanca. Și, de la amiciție, de la ore suplimentare, de la mici avansări care au dus-o pe Iasmina în poziția de conducătoare a depertamentului de marketing al companiei și până la dragoste a mai fost doar un singur pas.

Iar în ciuda diferenței sesizabile de vârstă dintre cei doi, Bradford având dublul vârstei frumoasei timișorence, cei doi s-au logodit și au decis să facă nunta în luna iunie, la New York. Și, ca să își ocupe timpul până atunci, cei doi au mers în nenumărate excursii de vis, în jurul lumii, dovedindu-și reciproc cât de mult se iubesc…