S-A AFLAT! Fost cercetător de top: „Nu este nevoie de asa ceva”

Doctorul Michael Yeadon, care a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii, iar apoi a fost vicepreședinte al Pfizer, susține că va.ccinul împotriva Cov.id-19 este anomalie și nu este normal să fie vacc.inați oameni care nu au probleme de sănătate.

„Nu este absolut nici o nevoie de vac.cinuri pentru a pune capăt pan.demiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre va.ccinuri.

Nu va.ccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli.

De asemenea, nici nu plănuiești să va.ccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un v.accin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani.”

Comentariile omului de știință britanic au fost făcute după ce acesta a criticat aspru Grupul de Consiliere Științifică pentru Urgențe (SAGE), care a avut un rol proeminent în stabilirea restricțiilor anti-C.OVID, informează EVZ.

Explicând că SAGE nu are expertiza esențială în domeniul în legătură cu care se pronunță, printre membrii grupului nefiind „imunologi clinici”, fostul vicepreședinte al Pfizer a subliniat două erori fundamentale pe care grupul le-a făcut în supozițiile sale, ceea ce face ca și concluziile generale să fie fundamental greșite, având drept rezultat „tort.urarea populației în ultimele șapte luni”, scrie stiripesurse.ro.