Mihai Trăistariu a ajuns să doarmă în Gara de Nord. Situaţia incredibilă în care a ajuns artistul

Mihai Trăistariu a ajuns să doarmă în gara. Totul s-a întâmplat recent, iar artistul a făcut și primele declarații despre acest subiect.

Cum a ajuns Mihai Trăistariu să doarmă în gară
Artistul a ajuns într-o situație pe care nu o credea posibilă niciodată. El a dormit în Gara de Nord.

Situația nu s-a întâmplat din cauza banilor, ci a faptului că Mihai Trăistariu nu s-a vaccinat, iar hotelurile nu l-au primit. El a decis să se întoarcă din Constanța în București.

Mihai Trăistariu a stat o perioadă mai lungă în Constanța, acolo unde are spre închierere câteva aprtamente. El s-a întors recent în București, dar nu mică i-a fost mirarea să afle că niciun hotel nu îl cazează, pentru că nu are certificat verde.

Așa că a dormit în Gara de Nord, spre uimirea celor care l-au văzut.

„Alte dăți îmi luam cazare la hotel, stăteam liniștit, mă trezeam dimineața și mergeam la celelalte emisiuni. Acum, nefiind vac.cinat, nu sunt primit în hoteluri și am constatat că o să dorm în Gara de Nord”, a povestit Mihai Trăistariu la Antena Stars

Nu a acceptat ajutorul prietenilor
Nu este pentru prima oară când Trăistariu se confruntă cu astfel de situații. El a dormit în mașină, în trecut, lucru pe care plănuiește să îl facă și acum. Oricum, prietenii lui au sărit imediat în ajutor, spunând că îl pot caza la ei.

„O să dorm în mașină, am mai dormit acum vreo 15 ani. Știu cum e, mi-am pus căldură și am dormit așa. Bineînțeles să au sărit mulți prieteni”, a adăugat el.

Mihai Trăistariu: ”Am strâns 20.000 de euro din turism”
El s-a dus în Constanța pentru animalele lui de companie. Chiar dacă situația financiară nu este una prea bună, artistul se descurcă și se poate întreține singur.

„M-am decis să mă sacrific. O să mă întorc acasă, pe la 1 ajung la Constanța pentru că am niște pisici. Am pisicii aștia care îmi mănâncă zilele și trebuie să fiu zilnic lângă ei, vreau să știu că sunt bine.

Sunt pe linia de plutire, am strâns în vară din turism vreo 20.000 de euro și îi țin deoparte. Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună. Rata mea e 7000 de lei, iar 3000 de cheltuială”, a încheiat vedeta.