Radu Vâlcan și-a făcut bagajele și a plecat de acasă cu doi dintre copii. Ce mesaj i-a transmis Adelei Popescu, rămasă singură, cu bebelușul:

Radu Vâlcan a decis că este timpul pentru o vacanță, așa că s-a pus pe împachetat bagajele. Totuși, fanii au fost surprinși de hotărârea luată de bărbat, pentru că soția lui și mezinul familiei, Adrian, au rămas acasă.

Radu Vâlcan s-a fotografiat într-o locație de vis, de la malul mării, în timp ce soția lui se afla acasă, având grijă de bebeluș.Urmăritorii vedetei au fost surprinși de decizia acestuia de a merge în vacanță doar cu doi dintre copii, Alexandru și Andrei, însă bărbatul le-a explicat că a vrut să petreacă timp cu micuții, de unul singur: „De Black Friday am câștigat un weekend cu copiii ăia mai mari, doar noi trei.

Treziri de câteva ori pe noapte, pipi, caca, șireturile nu sunt legate bine, am uitat costumul de Spiderman acasă, vrem la mama, apoi e bine și aici. @adela_popescu, am văzut că te-ai apucat de o carte, așa, pe relax. Te iubim și…mi-e dor de tine, atât îți zic!”, a transmis Radu Vâlcan, pe contul lui de Instagram.

Dacă soțul ei a ales să profite de vremea bună și să plece într-o vacanță fără să o ia cu el, nici Adela Popescu nu a spus „pas” distracției. Rămasă singură acasă, actrița a profitat la maxim de timpul liber și a ieșit în oraș cu prietenele, pentru a se relaxa.

Mesajul soțului nu a întârziat să apară, semn că deja nu se mai descurcă singur, cu cei doi copii: „Iubire, nu știu cum este la tine, aici este foarte bine, totul pe chill, pe relax, ce să zic, mi-e foarte dor de tine.”, i-a transmis Radu Vâlcan Adelei Popescu, filmându-se într-o ipostază amuzantă.