Fetița lui Smiley îi calcă pe urme artistului! Ce pasiune are micuța Josephine: Chiar mama sa a dat-o de gol! FOTO

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol crește pe zi ce trece și își uimește părinții cu diverse activități care mai de care mai interesante. Recent, fosta prezentatoare „Chefi la cuțite” a surprins-o pe fiica sa într-o ipostază de-a dreptul savuroasă!

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul intern românesc și se iubesc fără rețineri. Cei doi se bucură de frumoasa familie pe care au întemeiat-o, mai ales după ce a venit pe lume copila lor. Josephine pare să le calce pe urme părinților săi, fiind un artist în devenire.

Josephine, pasionată de muzică!
Recent, Gina Pistol le-a arătat fanilor un moment de-a dreptul amuzant cu Josephine. Cea mică a fost surprinsă de mama sa în timp ce cânta la un instrument, semn că îi calcă pe urme tatălui său, unul dintre cei mai renumiți cântăreți românești.

Vedeta a postat imaginea cu pricina pe InstaStory și a lăsat-o la aprecierea fanilor, transmițând totodată și un mesaj:

„Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează!”

Gina Pistol, o mamă și o soție împlinită!
În urmă cu aproximativ 3 ani de zile, Gina și Smiley au devenit părinți pentru prima dată, reușind să clădească o familie minunată. Fosta vedetă de televiziune a renunțat la meseria care a consacrat-o tocmai pentru a se dedica în totalitate fiicei sale.

În trecut, Gina mărturisea în exclusivitate pentru Click! faptul că se simte o femeie fericită și împlinită. A tras „lozul câștigător” atunci când l-a ales pe Smiley în viața ei, fiind un bărbat iubitor și responsabil, care se implică foarte mult și în creșterea fiicei lor.

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povesti seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi da și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pistol pentru Click!